کد خبر : 272315
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ - 13:24
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

کشف ۱۹۵ کیلو گوشت اسب مریض در جهرم

به گفته سرپرست فرمانده انتظامی جهرم ۱۹۵ کیلوگرم گوشت اسب بیمار در بازرسی از یک دستگاه وانت پیکان پیدا شد.

کشف ۱۹۵ کیلو گوشت اسب مریض در جهرم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رکنا نوشت: سرهنگ علی‌اصغر محمد‌پور، سرپرست فرمانده انتظامی جهرم از کشف ۱۹۵ کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و غیرمجاز در بازرسی از یک دستگاه وانت پیکان خبر داد.

به گزارش رکنا، در تشریح این خبر بیان کرد: در پی کسب گزارشات واصله مبنی بر فعالیت فردی در زمینه توزیع غیرمجاز فرآورده‌های گوشتی با یک دستگاه وانت پیکان در شهرستان جهرم، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند که خودرو وانت پیکان در یکی از محورهای شهرستان در حال تردد می‌باشد که سریعا به آن محل اعزام و نسبت به توقیف وسیله نقلیه اقدام کردند.

سرپرست فرمانده انتظامی جهرم با بیان اینکه در بازرسی از این خودرو ۱۹۵ کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و غیرمجاز کشف شد، ادامه داد: ماموران پلیس در بررسی تکمیلی مطلع شدند که خودرو فاقد هرگونه مجوز بهداشتی جهت انتقال گوشت می‌باشد.

سرهنگ محمدپور با اشاره به اینکه راننده در بازجویی اولیه به جرم خود اقرار کرد، گفت: با حضور کارشناسان اداره دامپزشکی و بهداشت از انبار متهم بازدید که ۳ راس اسب بیمار که جهت کشتار و توزیع گوشت در شرایط کاملا غیر بهداشتی نگهداری می‌شد کشف شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم به همراه پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد، تصریح کرد : با عنایت به اینکه سلامت مردم خط قرمز پلیس جهرم است؛ لذا با افرادی که بخواهند سلامت شهروندان را تهدید کنند، با قاطعیت برخورد می‌شود.

اخبار مرتبط:
نقاشی و بازی‌های خلاقانه می‌توانند سرعت پیری مغز را کاهش دهند
نقاشی و بازی‌های خلاقانه می‌توانند سرعت پیری مغز را کاهش دهند

محققان با استفاده از مدل‌های مبتنی بر یادگیری ماشین نشان داده‌اند که فعالیت‌های خلاقانه مانند رقص تانگو، نقاشی و انجام بازی‌های ویدیویی می‌توانند باعث کاهش سرعت پیری مغز شوند.

وزیر بهداشت: افراد فاقد پوشش بیمه روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند / حق بیمه پنج دهک اول جامعه رایگان است
وزیر بهداشت: افراد فاقد پوشش بیمه روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند / حق بیمه پنج دهک اول جامعه رایگان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه درمانی هستند، گفت: در حال حاضر این افراد در صورت بروز عارضه یا بیماری، توسط بیمه سلامت روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند.

روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!

دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ در کشور است، گفت: روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است