کد خبر : 272110
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - 09:21
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان خواستار رَدصلاحیت روحانی شد

روزنامه حسن شریعتمداری مدعی شده حسن روحانی با کارنامه خسارت‌باری که داشته می‌خواهد بیاید در مجلس خبرگان چه کند؟

کیهان خواستار رَدصلاحیت روحانی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه حسین شریتمداری در ستون گفت وشنود شماره امروز با اشاره به ثبت‌نام حسن روحانی در مجلس خبرگان نوشت:

گفت: آقای روحانی درباره علت نامزدی خود برای مجلس خبرگان گفته است «‌اگر به عنوان یک نفر در خبرگان احتمال دهم که تأثیرگذار هستم، برای آینده و امروز اقدامی نکنم، مسئولم»!
گفتم: ایشان در پایان دوران ۸ ساله ریاست جمهوری خود، بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسر بودجه و مبلغ ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق قرضه تحویل دولت بعدی داد‌، ۱۸ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا را بر باد داد‌، فاجعه برجام را با دو برابر کردن تحریم‌ها به ملت تحمیل کرد.
قیمت مسکن را ۷ برابر کرد و‌…
گفت: با این کارنامه سراسر خسارت‌بار و فاجعه‌آفرین، می‌خواهد بیاید که چه بکند؟!
گفتم:‌ در زمان‌های قدیم، شخصی دو کیسه ظروف شیشه‌ای را بار شتر کرده و قصد ورود به شهر داشت. دروازه‌بان با چوبدستی محکم به یکی از کیسه‌ها ضربه‌ای زد و از یارو پرسید چه بار شتر کرده‌ای؟ گفت؛ اگر یکی دیگر بزنی، هیچ!
اخبار مرتبط:
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت استاندار تهران با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستانهای استان در روزهای پنجشنبه خبر داد.

آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد
آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد

واکنش آمنه سادات ذبیح‌پور، خبرنگار صداوسیما به ماجرای سیم کارت و کارت سوخت‌های سفید خبرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است