کد خبر : 272110
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - 09:21
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان خواستار رَدصلاحیت روحانی شد

روزنامه حسن شریعتمداری مدعی شده حسن روحانی با کارنامه خسارت‌باری که داشته می‌خواهد بیاید در مجلس خبرگان چه کند؟

کیهان خواستار رَدصلاحیت روحانی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه حسین شریتمداری در ستون گفت وشنود شماره امروز با اشاره به ثبت‌نام حسن روحانی در مجلس خبرگان نوشت:

گفت: آقای روحانی درباره علت نامزدی خود برای مجلس خبرگان گفته است «‌اگر به عنوان یک نفر در خبرگان احتمال دهم که تأثیرگذار هستم، برای آینده و امروز اقدامی نکنم، مسئولم»!
گفتم: ایشان در پایان دوران ۸ ساله ریاست جمهوری خود، بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسر بودجه و مبلغ ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق قرضه تحویل دولت بعدی داد‌، ۱۸ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا را بر باد داد‌، فاجعه برجام را با دو برابر کردن تحریم‌ها به ملت تحمیل کرد.
قیمت مسکن را ۷ برابر کرد و‌…
گفت: با این کارنامه سراسر خسارت‌بار و فاجعه‌آفرین، می‌خواهد بیاید که چه بکند؟!
گفتم:‌ در زمان‌های قدیم، شخصی دو کیسه ظروف شیشه‌ای را بار شتر کرده و قصد ورود به شهر داشت. دروازه‌بان با چوبدستی محکم به یکی از کیسه‌ها ضربه‌ای زد و از یارو پرسید چه بار شتر کرده‌ای؟ گفت؛ اگر یکی دیگر بزنی، هیچ!
اخبار مرتبط:
سهمیه ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تمام شد!
سهمیه ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تمام شد!

درحالی‌که ۴ ماه تا پایان سال باقی مانده، جدیدترین آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که سهمیۀ ارز ترجیحی کالاهای اساسی و کشاورزی تمام شده است.

تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد

رئیس اتحادیه سهام عدالت کشور گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی مرحله اول واریز سود سهام عدالت سال قبل باید تا شب یلدا انجام شود.

محسن رضایی: خودتان را برای روز موعود آماده کنید
محسن رضایی: خودتان را برای روز موعود آماده کنید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر دشمن مأیوس شود، مقامات آمریکایی برای مذاکره به تهران خواهند آمد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است