تصویری از احمد جنتی در آخرین جلسه مشترک هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری دوره پنجم منتشر شده است.
به گزارشسایت خبری مدارا؛ یازدهمین و آخرین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیونهای مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم»، آخر هفته با حضور سیدابراهیم رئیسی، و به ریاست احمد جنتی تشکیل شد. تصویری از جنتی در این مراسم را میبینید:
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در رابطه با چالشهای موجود در گفتمان «وفاق ملی» دولت چهاردهم گفت: اساساً مسئله وفاق، فاقد تئوری مستدل و روشن در جهان است و بدیهی است که راهبردی که پشت آن تئوری وجود نداشته باشد، محکوم به شکست و ناکارآمدی است. پزشکیان به اسم وفاق، از رقبای اصلاحطلبان استفاده کرد و از رقبای خود بهره برد. این افراد ناکارآمد هستند؛ میانمایهاند، فرصتطلباند و از درون دولت به دنبال ایجاد مانع هستند. به همین دلیل نیز هرگز حاضر نشدند در این یک سال از دولت دفاع کنند.
آیا توافقی در راه است؟ احتمال چنین چیزی پایین است. تفکر جادویی برای ایجاد یک پیشرفت واقعی کافی نیست، بهویژه وقتی طرفین سابقهٔ طولانیِ خصومت آمریکا و ایران را دارند.