کد خبر : 271946
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۲ - 14:06
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ذاکر، نماینده مجلس: تورم در کشور بالاست

یک نماینده مجلس گفت: اشتغال برای دهه شصتی‌ها سخت است باید وام اشتغال به این افراد تعلق گیرد، در کنار ۵۰۰ میلیون وام ازدواجی که می‌دهند باید وام ۵۰۰ میلیونی اشتغال بدهند تا این افراد بتوانند روی پای خودشان بایستند.

ذاکر، نماینده مجلس: تورم در کشور بالاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: سیدسلمان ذاکر درباره اختصاص وام ازدواج ۵۰۰ میلیون تومانی برای متولدین دهه ۶۰ روستایی که تاکنون ازدواج نکرده‌اند، گفت: پرداخت وام ازدواج ۵۰۰ میلیون تومان قدم خوبی برای دهه شصتی‌ها است، البته ما باید از زوایای دیگر به این‌ افراد نگاه کنیم باید از لحاظ اشتغال و مسکن نیز برای آن‌ها قدم برداریم.

این‌ نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: می‌گوییم چون افراد مجرد هستند، حق ثبت‌نام برای مسکن ندارند، از یک طرف هم می‌گوییم ۵۰۰ میلیون تومان وام برای ازدواج روستایی‌ها می‌دهیم اما خانه ارزان قیمت نمی‌دهیم، این موارد مقداری با هم تعارض دارد.

وی خاطرنشان کرد: هزینه ازدواج، اشتغال و مسکن دهه شصتی‌ها باید فراهم شود، اگر شخصی بداند واقعا مقدمات فراهم است هم از طرف آقا و هم از طرف خانم رغبت زیادی به ازدواج پیدا می‌کنند و مشکلات حل و برطرف برطرف می‌شود.

ذاکر درباره این‌که مطرح می‌شود وام ۵۰۰ میلیون تومانی روستایی باعث می‌شود برخی افراد برای گرفتن ازدواج صوری انجام دهند، بیان کرد: ازدواج صوری درست نیست، مردم ما صادق هستند ما صداقت را از مردم یاد می‌گیریم، اتفاقات کم، دلیل بر عمومی کردن موضوع نیست، در همه مسائل این اتفاقات رخ می‌دهد، علی‌الخصوص در چنین موضوعاتی، نباید خیلی توجه کرد بلکه باید دقت کرد تا مشکلات رفع شود.

وی تاکید کرد: تورم بالا است، دولت باید حمایت کند، همان‌طور که برای افرادی که می‌خواهند تازه ازدواج کنند و سن ازدواج‌شان است وام خاصی در نظر گرفته است؛ برای اشخاصی که سن ازدواج شان گذشته است هم باید فکری کند؛ چراکه تورم و اجاره بها سنگین است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اشتغال برای دهه شصتی‌ها سخت است باید وام اشتغال به این افراد تعلق گیرد، در کنار ۵۰۰ میلیون وام ازدواجی که می‌دهند باید وام ۵۰۰ میلیونی اشتغال هم بدهند تا این افراد بتوانند بر روی پای خودشان بایستند چراکه آن‌ها در چند سال آینده یا پدر و مادرشان را از دست داده‌اند یا به سن پیری رسیده‌اند و کسی از آنها حمایت کسی حمایت نمی‌کند، یک زمینه اشتغال باید فراهم شود تا کمک کنیم بستر ازدواج فراهم شود.

اخبار مرتبط:
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم

با موافقت رهبر انقلاب، بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی مشمول عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات شدند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم
سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم

بقائی درباره رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد گفت: قرار نیست جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم. موضوعات مذاکراتی در اتاق مذاکره مطرح می‌شود و مواضع ایران هم اگر جایی بخواهد علنی بیان شود در زمان خودش حتما توسط وزارت خارجه این کار انجام خواهد شد.

سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت مجروحان حوادث دی ماه گفت: تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده است و حدود ۳۰۰ نفر نیز همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند بیشترین استان‌هایی که درگیر حوادث بوده‌اند، تهران، اصفهان و خراسان رضوی هستند تعدادی از مجروحان نیاز به عمل جراحی دارند که به یک بار ختم نمی‌شود، بلکه باید طی یک سال خدمات دریافت کنند گروهی از مجروحین اخیراً اعتماد کرده و به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است