کد خبر : 271843
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۳ - 14:57
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آملی لاریجانی: جوانان را از دین فراری ندهیم

رییس تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه باید قدر تبلیغ دین را بدانیم‌ که خاصیت فراوان دارد، گفت: امروز دعوت اسلام باید چنین باشد که نسل جدید سوال دارد و سوال هم دعوا ندارد. باید با فکر و تدبیر، سوال را فهم کرد و مساله را طرح و اسلام را تعریف کرد. همچنین اسلام و دین را شناساند و جوانان را از دین فراری ندهیم.

آملی لاریجانی: جوانان را از دین فراری ندهیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: آیت الله صادق آملی لاریجانی شامگاه پنجشنبه ۲ آذرماه در مراسم بزرگداشت و یادمان حجت الاسلام والمسلمین صفرعلی ادبی (ره) از چهره‌های ماندگار، مؤسس و مدیر حوزه علمیه ولی عصر روستای فریمک هزارجریب که به فلسفی ثانی معروف بود، در حسینیه قتلگاه بهشهر، با اشاره به اینکه تبلیغ وظیفه انبیای الهی است و مبلغ رسالت الله هستند، اظهار کرد: روحانیت باید تلاش کنند تا شمه‌ای از آن تبلیغ را داشته و به وظیفه خود عمل کنند.

وی زندگی کنونی ما را دائما در خوف و ترس دانست و افزود: اما انبیای الهی تنها از خداوند خشیت داشتند.

رییس تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه عده‌ای اهل مجاهده می‌شوند که جهاد نفس اشرف بر جهاد بدنی است و جهاد نفس دشوارتر است، تصریح کرد: انبیای الهی اولیای حق هستند که قدم به قدم به سمت خدا عروج کردند.

این مسئول با اظهار اینکه ما در مسیر زندگی به دنبال کمک هستیم‌ و صراط مستقیم، عبودیت حق است؛ ادامه داد: اینکه هر چه حق بفرماید عمل کنیم و اگر به عمل رسید، انسان عبد است. خشیت از خداوند پشتوانه روحی و معنوی عظیم ‌می‌خواهد که کار اولیاء و آنانی است که اهل مجاهده و جهاد نفس هستند.

رییس تشخیص مصلحت نظام، با توصیه بر اینکه فرصت‌های زندگی را قدر بدانیم و مصداق تبلیغ دین باشیم، خاطرنشان کرد: امام ‌معصوم دعایش مستجاب است و کسی همچون مرحوم ادبی و علمایی که در طول شب، روز، ماه‌ها و سال‌ها مذاکره دین ‌می‌کردند و شیعیان را جمع کرده؛ مصداق احیای امر اولیای الهی هستند و باید قدر خود و اوقاتمان را بدانیم و به باطل هدر ندهیم که زندگی ما به سرعت در حال گذشتن است.

آیت الله آملی لاریجانی با یادآوری از اینکه خداوند حاضر بر همه‌ماست و باید براساس اوامر الهی عمل کنیم، تصریح کرد: ولایت ائمه اطهار به ورع، تقوا و تلاش برای دوری از گناهان و خیرات است و بزرگ‌ترین عذاب برای کسی است که از قافله عقب ماند.

وی اظهار کرد: یهودیان در غزه هزاران کودک را کشتند و ارزش الهی و انسانی و اخلاقی را رعایت نمی‌کنند و افراد بی‌گناه را به خاک و خون کشیدند.

آملی لاریجانی با بیان اینکه هدایت، مساله غریبی نیست و اگر کسی شبهه دارد با مهربانی جواب دهید که این هدایت است، گفت: در دین هر چیزی به کسی بیاموزید هدایت است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج تقدیر مدبرانه و حکیمانه امام است که باقیات صالحات ایشان محسوب می‌شود که در کل دنیا اثرگذار است.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است