کد خبر : 271734
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ - 22:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

گردنه بیژن مسدود شد/تندباد در اصفهان می‌وزد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از مسدود کردن گردنه کلوسه بین سی سخت و پادنا به دلیل بارش برف و احتمال وقوع حوادث خبر داد.

گردنه بیژن مسدود شد/تندباد در اصفهان می‌وزد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش با اشاره به بارش‌های ۲۴ ساعت اخیر اظهار کرد: این بارش‌ها پس از ۱۲ روز منجر به بهبود وضعیت کیفی هوای کلانشهر اصفهان و مناطق صنعتی شد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت اخیر بیشترین بارندگی در شهرستان‌های فریدونشهر با ۳۳ میلی‌متر، خوانسار با ۲۶ میلی‌متر و گلپایگان با ۲۳ میلی‌متر گزارش شده است، افزود: میزان بارش‌ها در شهر اصفهان نیز ۵.۵ میلی‌متر گزارش شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه بارش‌ها طی ۲۴ ساعت در اکثر مناطق استان گزارش شده است، افزود: باید توجه داشت که از ابتدای سال زراعی جاری به صورت میانگین شاهد ۲۲ میلی‌متر بارش بوده‌ایم که نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه در بعد از ظهر امروز بر اساس پیش بینی هواشناسی شاهد وزش تندباد شدید خواهیم بود، تصریح کرد: توصیه‌های لازم روز گذشته ابلاغ شده و از رانندگان می‌خواهیم از تردد غیر ضروری در محورهای نائین و خور و بیابانک به دلیل کاهش میدان دید پرهیز کنند.

شیشه فروش افزود: گردنه بیژن به دلیل بارش برف و همچنین پیشگیری از حوادث احتمالی تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.

وی گفت: همچنین باید توجه داشت که روزهای پنجشنبه و جمعه شاهد سکون هوا در استان خواهیم بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه بارش‌های اخیر خسارات جزئی را در شهرستان فریدونشهر به جای گذاشته است، افزود: سیل بردگی مزارع کشاورزی و جاده‌ها در روستای کلوسه و همچنین قطعی برق و خطوط مخابراتی در این روستا به دلیل برخورد صائقه از جمله این خسارت‌ها بوده است.

اخبار مرتبط:
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.

پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود
پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان بر تداوم پروژه راهبردی کنار گذر شرق استان تأکید کرد.

ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود
ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۲۰ شهر استان، گفت: امروز خور و بیابانک با دمای ۴۸ درجه سلسیوس بالای صفر گرمترین نقطه استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است