کد خبر : 271690
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ - 16:18
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

صادق محصولی: مدعیان دروغین مشارکت بالا سیاه‌نمایی می‌کنند

دبیرکل جبهه پایداری گفت: ما نباید تحت تأثیر شانتاژ‌های عده‌ای قرار بگیریم و اجازه دهیم که مدعیان دروغین مشارکت بالا با سیاه‌نمایی و احساس یأس در جامعه، تناقض‌گویی کنند؛ تناقض آن‌ها این است که از طرفی دم از مشارکت بالا می‌زنند و از سوی دیگر در جامعه احساس یأس و ناامیدی ایجاد می‌کنند که موجب کاهش مشارکت است.

صادق محصولی: مدعیان دروغین مشارکت بالا سیاه‌نمایی می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: دبیرکل حزب پایداری تصریح کرد: ما نباید تحت تأثیر شانتاژ‌های عده‌ای قرار بگیریم و اجازه دهیم که مدعیان دروغین مشارکت بالا با سیاه‌نمایی و احساس یأس در جامعه، تناقض‌گویی کنند؛ تناقض آن‌ها این است که از طرفی دم از مشارکت بالا می‌زنند و از سوی دیگر در جامعه احساس یأس و ناامیدی ایجاد می‌کنند که موجب کاهش مشارکت است.

بخش‌هایی از گفت و گوی محصولی را در ادامه می‌خوانید:

۹۰ درصد نمایندگان از دیگر حوزه‌های انتخاباتی هستند، باید در همه حوزه‌ها فرد اصلح را پیدا کنیم؛ مرحوم آیت‌الله خوشوقت نیز می‌فرمودند که به سراغ افراد اصلح بروید و آن‌ها را به میدان بیاورید و به جامعه معرفی کنید.

ما نباید تحت تأثیر شانتاژ‌های عده‌ای قرار بگیریم و اجازه دهیم که مدعیان دروغین مشارکت بالا با سیاه‌نمایی و احساس یأس در جامعه، تناقض‌گویی کنند؛ تناقض آن‌ها این است که از طرفی دم از مشارکت بالا می‌زنند و از سوی دیگر در جامعه احساس یأس و ناامیدی ایجاد می‌کنند که موجب کاهش مشارکت است.

جریان غربگرا با واژه‌سازی، عدم اقبال مردمی به خود را لاپوشانی می‌کند، جبهه پایداری از تکثیر سلایق و اندیشه‌های معتقد و ملتزم به نظام اسلامی و قانون اساسی در صحنه انتخابات استقبال می‌کند.

جبهه پایداری پیشتاز و پرچمدار شفافیت و تصویب قوانین مربوطه در مجلس فعلی است. نمایندگان ما عضو سامانه شفافیت داوطلبانه مجلس هستند؛ مجلس پیش رو نیز باید برای حرکت‌های عمومی و مشارکت‌های مردمی در اقتصاد و فرهنگ و اداره کشور بسترسازی کند.

فارغ از هر نتیجه و برنده‌ای، حاصل مشارکت گسترده مردمی، پیروزی ملت ایران است؛ جبهه پایداری همچنانکه شعار انتخاباتی‌اش در دوره‌های گذشته بوده پیشگام وحدت برمبنای عقلانیت، معنویت و عدالت حول محور ولایت است.

وحدت نیرو‌های انقلابی باید منتج به رفع مشکلات معیشتی مردم شود، ما به‌جای وحدت شخص‌محور معتقد به وحدت شاخص‌محور با مدل دوایر متحدالمرکز هستیم.

مراحل چهارگانه ما برای وحدت عبارت است از عدم تخریب درون‌گفتمانی، تبیین شاخص‌های نماینده اصلح، سعی در هرچه بالا بردن اشتراکات نامزد‌ها در فهرست‌های جریان انقلابی و در صورت امکان توافق بر ارائه فهرست واحد جریان انقلابی.

جبهه پایداری براین باور است که اشتراک نسبی فهرست‌های درون گفتمانی بهتر از اشتراک صفری است که هیچ دلیل منطقی و دینی بر آن مترتب نیست.

اخبار مرتبط:
تسنیم: دختر رضا پهلوی عروس صهیونیست‌ها شد
تسنیم: دختر رضا پهلوی عروس صهیونیست‌ها شد

روز گذشته رضا پهلوی از ازدواج دخترش "ایمان پهلوی" با شخصی به نام بردلی شرمن خبر داد.

نماینده مجلس: پزشکیان میزان افزایش اجاره خانه را مصوب کند
نماینده مجلس: پزشکیان میزان افزایش اجاره خانه را مصوب کند

عضو کمیسیون عمران در مجلس گفت: آقای رئیس‌جمهور حضرتعالی رئیس شورای عالی مسکن هستید. شما چرا دستور نمی‌دهید شورای عالی مسکن حداکثر میزان افزایش اجاره‌ها و قرض‌الحسنه را در شورای عالی مسکن تصویب کند.

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد اسرائیل
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد اسرائیل

وزارت اطلاعات در مورد عملیات انتقال اسناد رژیم صهیونیستی اطلاعیه‌ مهمی صادر و اعلام کرد: حجم قابل‌توجهی از اسناد، مورد استفادۀ نیروهای مسلح مقتدر کشورمان می‌باشند و بخش‏‌هایی از آن قابل تبادل با کشورهای دوست یا ارائه به سازمان‏‌های ضدصهیونیستی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است