کد خبر : 271546
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - 19:08
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پزشکیان: جهان دنبال هوش مصنوعی است و ما اینجا اینترنت فیلتر می‌کنیم / با این کارها فقط مردم بیشتر عصبانی می‌شوند

نماینده مردم تبریز با بیان اینکه نباید به دلیل استفاده‌های نامطلوب عده‌ای، جامعه را از فضای مجازی محروم کرد، گفت: مردم به هر شکلی از اینترنت استفاده می‌کنند و این محدودیت‌ها فقط نگرانی و عصبانیت مردم را افزایش می‌دهد درحالی که ما باید همیشه از نوآوری‌ها استقبال کنیم و پیشتاز باشیم.

پزشکیان: جهان دنبال هوش مصنوعی است و ما اینجا اینترنت فیلتر می‌کنیم / با این کارها فقط مردم بیشتر عصبانی می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شفقنا نوشت: مسعود پزشکیان در رابطه با وضعیت اینترنت در کشور، اظهار کرد: دنیا به طرف هوش مصنوعی و تکنولوژی اینترنتی می رود و ما فضای مجازی را محدود می‌کنیم و اگر بخواهیم اینگونه عمل کنیم، در آینده ای نه چندان دور کشوری خواهیم ساخت که فاصله زیادی با دنیای پیشرفته خواهد داشت. ما همواره استفاده های غلط از اینترنت را مورد توجه قرار می دهیم، در حالی که نباید به خاطر افرادی که استفاده های غلطی از اینترنت دارند، افراد خوب را هم محروم کنیم.

آقای پزشکیان تصریح کرد: مردم به هر شکلی از اینترنت استفاده می‌کنند و این محدودیت‌ها فقط نگرانی و عصبانیت مردم را افزایش می دهد درحالی که ما باید همیشه از نوآوری ها استقبال کنیم و پیشتاز باشیم. مدیرانی که خطر نکنند و از نوآوری ها فرار کنند، جامعه ای عقب مانده و مردمی گرفتار و گرسنه  ایجاد می کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال رفع محدودیت های اینترنتی وجود دارد، گفت: با این نگاهی که در کشور وجود دارد، فکر نمی کنم جسارت آزاد کردن فضای مجازی را داشته باشیم و افرادی می‌توانند این کار کنند که خودشان ذهن باز و اندیشه لازم در پاسخ گویی به مشکلات را داشته باشند و کسانی که از نظر علمی و کارشناسی ضعیف هستند اجازه نخواهند داد، مطالبی مطرح شود که آنها را زیر سوال ببرد و این مساله باعث می‌شود که اجازه باز شدن فضا را ندهند.

آقای پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: در صدر اسلام تنها کار روسای قبایل در برابر رسول خدا(ص) این بود که اجازه ندهند سخنی بگوید اما ما الان می ترسیم یک عده حرف بزنند و به جای اینکه حرف حق را بگوییم و عادلانه صحبت کنیم، از کسی که می خواهد حرف حق بزند می ترسیم. درحالی که اگر او حرف حقی می زند و ما اشکال داریم، پس باید خودمان را اصلاح کنیم اما اگر حرف اشتباهی می‌زند، فضای مجازی فرصتی برای ما است تا آنها را افشا کنیم.

اخبار مرتبط:
خلخالی: آب و غذا دادن به مجرم حرام است
خلخالی: آب و غذا دادن به مجرم حرام است

وقتی که حکم اعدام هویدا مسلم شد، او یک میلیون دلار پیشنهاد رشوه کرد آن هم نه برای آن‌که اعدامش نکنیم، بلکه می‌گفت اجرای حکم را دو ماه به تاخیر بیندازیم چراکه به دروغ می‌گفت: بعضی از اعضای دولت می‌خواهند درباره من مشورت کنند

ترامپ: تحول بزرگ و شگفت‌انگیزی به رهبری ملک سلمان و محمد بن سلمان، در منطقه در حال وقوع است
ترامپ: تحول بزرگ و شگفت‌انگیزی به رهبری ملک سلمان و محمد بن سلمان، در منطقه در حال وقوع است

ترامپ با اشاره به اینکه رویای او این است که عربستان سعودی به توافقات ابراهیم بپیوندد، گفت: عربستان در زمان خودش به این توافقات خواهد پیوست.

ترامپ: آماده‌ام تا به اختلافات گذشته و تعارضات عمیق با تهران، پایان دهم / اگر ایران «شاخه زیتون» ما را رد کند، به مقابله از طریق تحریم‌ها ادامه خواهیم داد
ترامپ: آماده‌ام تا به اختلافات گذشته و تعارضات عمیق با تهران، پایان دهم / اگر ایران «شاخه زیتون» ما را رد کند، به مقابله از طریق تحریم‌ها ادامه خواهیم داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: من آماده‌ام تا به اختلافات گذشته و تعارضات عمیق‌مان با ایران پایان دهم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است