کد خبر : 271520
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - 16:21
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فعال اصولگر: بعید است قالیباف و رئیسی به یک لیست واحد برسند

فعال سیاسی گفت: بعید می دانم جریان آقای رئیسی و جریان آقای قالیباف در انتخابات مجلس به لیست واحد برسند اما دنبال حذف یکدیگر هم نمی روند.

فعال اصولگر: بعید است قالیباف و رئیسی به یک لیست واحد برسند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نوز نوشت: این روزها اصلاح طلبان یک خط سیاسی را دنبال می کنند و آن اینکه قالیباف و رئیسی در انتخابات مجلس دنبال حال گیری از یکدیگر هستند تا خط و نشانی برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بکشند.

حسین کنعانی‌مقدم فعال سیاسی اصولگرا درباره رقابت قالیباف و رئیسی با یکدیگر گفت: بعید می دانم آقای قالیباف و رئیسی بخواهند با هم رقابت حذفی کنند. هر دوی آنها به هم نیاز دارند چون دولت به مجلس و مجلس به دولت نیاز دارد. اگر هم بحثی پیش می آید و نیروهای وابسته به هر کدام از آنها دعوایی با هم در رسانه ها یا شبکه های اجتماعی می کنند، بیشتر برای گرم کردن تنور رقابت اسفندماه است.

بخش هایی از گفت و گوی کنعانی مقدم را در ادامه می خوانید:

  • البته بعید می دانم جریان آقای رئیسی و جریان آقای قالیباف در انتخابات مجلس به لیست واحد برسند؛ حتی پیش بینی می کنم ۳ لیست از جریان اصولگرایی بیرون خواهد آمد که با سایر لیست ها به نظرم شاهد رقابت ۶ فهرست با یکدیگر در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باشیم.
  • قالیباف و رئیسی سر انتخابات مجلس به لیست واحد نمی رسند اما دنبال حذف یکدیگر هم نخواهند رفت، با اشاره به اضلاع انتخاباتی اسفندماه اظهار کرد: شورای وحدت، شورای ائتلاف، جبهه پایداری، اعتدالی ها یا همان حامیان آقای روحانی، مستقلان و اصلاح طلبان اضلاع رقابت پیش رو را تشکیل می دهند.
اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است