کد خبر : 271430
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - 10:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

محسن رضایی: این جنگ، باعث سقوط بنیامین نتانیاهو می‌شود

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه طی روزهای آینده، جبهه‌های جنگی جدیدی در جنگ علیه غزه باز خواهد شد، تصریح کرد: اگر وضعیت غزه همچنان وخیم شود، نمی‌توان از واکنش جوانان مسلمان جلوگیری کرد.

محسن رضایی: این جنگ، باعث سقوط بنیامین نتانیاهو می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: محسن رضایی دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد که جنگ علیه غزه، سرنوشت رژیم صهیونیستی و محور مقاومت را تعیین خواهد کرد.

بخش هایی از گفت و گوی رضایی با المیادین را در ادامه می خوانید:

  • محور مقاومت، در آینده، نقش بزرگتری ایفا خواهد کرد و رژیم صهیونیستی نیز قطعا در این جنگ، شکست خواهد خورد.
  • هر اندازه رژیم صهیونیستی در غزه نفوذ کند، بیشتر در باتلاق غرق خواهد شد، اسرائیل می‌تواند وارد خیابانهای غزه شود، ولی با مقاومت پنهانی روبروست.
  • تجاوزات رژیم صهیونیستی در حدی شنیع است که حتی صدای آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد  را هم درآوده است؛ وی روز گذشته گفت: این جنگ هر روز  تعداد تلفات غیرنظامی از جمله زنان و کودکان برجای می‌گذارد و باید متوقف شود. من درخواست خود را برای آتش بس فوری بشردوستانه تکرار می‌کنم
  • جنگنده‌های رژیم اسرائیل بعدازظهر شنبه به وقت محلی  ۲ مدرسه از جمله مدرسه «الفاخوره» در اردوگاه «جبالیا» در شمال غزه را بمباران کردند که طبق آخرین گزارش‌ها تاکنون بیش از ۲۰۰ نفر در این حمله وحشیانه به شهادت رسیده‌اند.
  • این مدارس وابسته به سازمان ملل (اونروا) است و آوارگان را در خود جای داده بود که بیشتر آن‌ها کودک هستند. همزمان با این مدرسه، مدرسه «تل الزعتر» نیز هدف بمباران قرار گرفت.
  • این جنگ، باعث سقوط بنیامین نتانیاهو می‌شود و در سالهای آینده نیز شاهد سقوط رژیم صهیونیستی خواهیم بود.
  • حماس فقط در غزه نیست و پایگاه آن در کرانه باختری و خارج از فلسطین است، نیروهای مقاومت لبنان، عراق و یمن هم در کنار حماس هستند.
  • طی روزهای آینده، جبهه‌های جنگی جدیدی در جنگ علیه غزه باز خواهد شد، اگر وضعیت غزه همچنان وخیم شود، نمی‌توان از واکنش جوانان مسلمان جلوگیری کرد.
اخبار مرتبط:
انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده
انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده

زیدآبادی نوشت: هنوز جرأت نکرده‌اند حتی قانون مجرمانه بودن استفاده از دیش ماهواره را پس از چند دهه از منسوخ شدن عملی آن لغو کنند! کلاً جرأت تصمیم‌گیری درست و اجرای آن در این کشور از بین رفته است!

وزیر خارجه عمان: دور پنجم مذاکرات پس از آن برگزار خواهد شد که هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند
وزیر خارجه عمان: دور پنجم مذاکرات پس از آن برگزار خواهد شد که هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

وزیر خارجه عمان تأکید کرد: «این گفت‌و‌گو‌ها شامل ایده‌هایی مفید و نوآورانه بود که نشان‌دهنده تمایل مشترک برای دستیابی به توافقی شرافتمندانه است. دور پنجم مذاکرات پس از آن برگزار خواهد شد که هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند.»

عراقچی: ممکن است در ابعاد، اندازه و میزان غنی‌سازی به جهت اعتمادسازی در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم، ولی اصل آن اصلا قابل مذاکره نیست
عراقچی: ممکن است در ابعاد، اندازه و میزان غنی‌سازی به جهت اعتمادسازی در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم، ولی اصل آن اصلا قابل مذاکره نیست

عراقچی گفت: از نظر ما غنی سازی حتما باید ادامه پیدا کند و جای مصالحه در مورد آن وجود ندارد. ممکن است ابعاد، اندازه، سطح و میزان به جهت اعتمادسازی مثلا در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم ولی اصل غنی سازی اصلا قابل مذاکره نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است