کد خبر : 271390
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۸ - 21:39
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

صمد موحد درگذشت

صمد موحد، نویسنده، پژوهشگر و مصحح از دنیا رفت.

صمد موحد درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: در متنی که با دست‌خط محمدعلی موحد – برادر صمد موحد – در روز یکشنبه، ۲۸ آبان منتشر شده، آمده است: “بدین وسیله خبر درگذشت برادر دانشمند بسیاردان و اندک‌گوی خود دکتر صمد موحد را به اطلاع دوستان و آشنایان می‌رسانم. خانواده، همسر و فرزندان او مطابق وصیت کتبی از انجام مراسم ختم خودداری خواهند کرد.”

صمد موحد متولد سال ۱۳۱۵ بود. از جمله آثار و تصحیح‌های او می‌توان به «کوی طریقت» ، «فصوص الحکم»، «نگاهی به سرچشمه حکمت اشراق و مفهوم‌های بنیادی آن»، «عارفی با دو چهره؛ سیری در احوال و آثار محمود شبستری»، «گلشن راز»، «گوهر مراد»، «کلید سعادت: گزیده اخلاق ناصری»، «مجموعه آثار شیخ محمود شبستری»، «تحفه العالم و ذیل التحفه» و «سیری در تصوف آذربایجان» اشاره کرد.

اخبار مرتبط:
سهراب پورناظری جشنواره فجر را تحریم کرد
سهراب پورناظری جشنواره فجر را تحریم کرد

سهراب پورناظری، آهنگساز و نوازنده شناخته‌شده، با انتشار بیانیه‌ای از حضور آثارش در جشنواره فیلم فجر انصراف داد.

پیکر سعید پیردوست در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد
پیکر سعید پیردوست در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد

پیکر بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینما مرحوم سعید پیردوست، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر به انتقاد علی نصیریان از تصویر وی بر روی پوستر جشنواره: تواضع و مردم‌داری‌تان را می‌شناسم
پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر به انتقاد علی نصیریان از تصویر وی بر روی پوستر جشنواره: تواضع و مردم‌داری‌تان را می‌شناسم

منوچهر شاهسواری، دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اظهارات علی نصیریان درباره تصویری که از او بر پوستر جشنواره نقش بسته، متنی را خطاب به این بازیگر نوشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است