کد خبر : 270375
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۲ - 16:48
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مژگان خالقی با قرار کفالت آزاد شد

کارگردان فیلم توقیف شده «کاباره» با قرار کفالت از زندان اصفهان آزاد شد.

مژگان خالقی با قرار کفالت آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شرق نوشت: مژگان خالقی، کارگردان سینما و تئاتر که دیروز خبر بازداشتش در دادسرای استان اصفهان رسانه‌ای شده بود، امروز با قید قرار کفالت، از زندان اصفهان آزاد شد. اتهام او «اقدام علیه امنیت ملی» عنوان شده است.

اخبار مرتبط:
۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند
۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند

فارس نوشت: یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس ازعدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.

آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟
آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟

ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران: حکم دشمنان توهین کننده به رهبری کشته شدن، قطع دست و پا است
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران: حکم دشمنان توهین کننده به رهبری کشته شدن، قطع دست و پا است

حجت‌الاسلام فاضل، مدیر حوزه های علمیه خواهران در پاسخ به اظهارات توهین آمیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و نتانیاهو گفت: مراجع عظام تقلید آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی با محکوم کردن تهدیدات دشمن، هرگونه تهدیدی که از سوی دشمنان خارجی به جان مقام معظم رهبری را بر حکم محاربه دانستند، قرآن کریم در این راستا با شدت و غلظت می‌فرماید؛ «إِنَّمَا جَزَاءُ الَّذِینَ یُحَارِبُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَیَسْعَوْنَ فِی الْأَرْضِ فَسَادًا...، کیفر آن‌ها که با خدا و پیامبرش به جنگ برمی‌خیزند، و اقدام به فساد در روی زمین می‌کنند و با تهدید اسلحه، به جان و مال و ناموس مردم حمله می‌برند، فقط این است که کشته شوند؛ یا به دار آویخته گردند یا به صلیب کشیده شده و یا چهار انگشت از دست راست و پای چپ آنان، بعکس یکدیگر، بریده شود و یا از سرزمین خود تبعید گردند.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است