کد خبر : 270126
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۱ - 10:22
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

الیاس نادران در مجلس تحصن کرد

الیاس نادران در جلسه علنی امروز مجلس و برای پیگیری درخواست استعفای خود و در انتقاد به شیوه اداره جلسه علنی مجلس در مقابل جایگاه هیات رئیسه به تحصن نشست.

الیاس نادران در مجلس تحصن کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ الیاس نادران پس از آنکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات و جزئیات طرح اصلاح بند ۱ ماده ۸۳ قانون اساسی موافقت کردند، برای لحظاتی در جایگاه خبرنگاران حضور پیدا کرد و انتقاد خود را از شیوه رسیدگی به این طرح و عدم اجازه برای مطرح شدن نظرات مخالفان در کلیات و جزییات اعلام کرد.

وی سپس اعلام کرد: بنده برای پیگیری درخواست استعفای خود و در انتقاد به این شیوه اداره جلسه به تحصن می‌نشینم.

نادران سپس در مقابل جایگاه هیات رییسه حاضر شد و بر روی زمین نشسته است و تعدادی از نمایندگان برای هدایت وی به صندلی‌اش، اطراف وی جمع شده اند اما الیاس نادران به تحصن خود ادامه داده است.

 

اخبار مرتبط:
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم

با موافقت رهبر انقلاب، بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی مشمول عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات شدند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم
سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم

بقائی درباره رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد گفت: قرار نیست جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم. موضوعات مذاکراتی در اتاق مذاکره مطرح می‌شود و مواضع ایران هم اگر جایی بخواهد علنی بیان شود در زمان خودش حتما توسط وزارت خارجه این کار انجام خواهد شد.

سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت مجروحان حوادث دی ماه گفت: تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده است و حدود ۳۰۰ نفر نیز همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند بیشترین استان‌هایی که درگیر حوادث بوده‌اند، تهران، اصفهان و خراسان رضوی هستند تعدادی از مجروحان نیاز به عمل جراحی دارند که به یک بار ختم نمی‌شود، بلکه باید طی یک سال خدمات دریافت کنند گروهی از مجروحین اخیراً اعتماد کرده و به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است