کد خبر : 269909
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - 12:42
دسته‌بندی : سیاسی، برگزیده ها
چاپ

ابراهیم رئیسی از خراسان جنوبی برای خبرگان ثبت نام کرد

حجت الاسلام بابایی روز شنبه با حضور در ستاد انتخابات کشور به نمایندگی از ابراهیم رئیسی برای این دور از انتخابات خبرگان نام نویسی کرد.

ابراهیم رئیسی از خراسان جنوبی برای خبرگان ثبت نام کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام بابایی روز شنبه با حضور در ستاد انتخابات کشور به نمایندگی از سید ابراهیم رئیسی برای این دور از انتخابات خبرگان نام نویسی کرد.

رئیسی سابقه عضویت در دوره‌های چهارم و پنجم خبرگان رهبری را دارد و در دور پنجم نایب رییس اول مجلس خبرگان رهبری است. ئیسی در هر دو دوره از حوزه انتخابیه خراسان جنوبی ثبت نام کرده است.

بر اساس آخرین آمار اعلامی از سوی محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور تا کنون ۲۸۷ نفر متقاضی این دوره از انتخابات خبرگان رهبری شدند.

همچنین ۶۱ درصد سابقه حضور و داوطلبی در انتخابات ادوار گذشته را دارند و ۳۹ درصد نیز برای اولین بار در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرده اند.

۵۴ درصد از مجموع داوطلبان عضو دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری و ۵۲ درصد هم دارای سابقه ایثارگری هستند.

به گفته سخنگوی ستاد انتخابات بر اساس قانون، این مهلت تمدید نخواهد شد و لازم است که داوطلبان مدیریت زمان داشته باشند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید
خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید

یکی از مقایسه‌های جالب در این مورد باز می‌گردد به قیاسی که این سریال را با سرزمین مادری کمال تبریزی کردند. نکته جالب اینکه کمال تبریزی در زمان انقلاب تصویر‌هایی درست ۱۸۰ درجه متفاوت با تینا پاکروان از تاریخ انقلاب و وقایع دهه ۴۰ و ۵۰ ایران دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است