کد خبر : 269720
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۹ - 09:28
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

هنگامه پناهی، پخش کننده بین المللی سینما درگذشت

هنگامه پناهی تهیه کننده سینما در سن ۶۷ سالگی درگذست.

هنگامه پناهی، پخش کننده بین المللی سینما درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: هنگامه پناهی تهیه کننده و بنیانگذار کمپانی «سلولوئد دریمز» که سابقه همکاری با سینماگران سرشناس سینمای ایران و جهان را داشت در ۶۷ سالگی درگذست.

هنگامه پناهی که با افرادی، چون «ژاک اودیار»، «هیروکازو کورئیدا» و «ژیا ژانگکه» و عباس کیارستمی سابقه همکاری داشت، بر اساس بیانیه‌ای که توسط یک روزنامه‌نگار سینما که سال‌ها با وی کار می‌کرد، پس از مبارزه با یک بیماری طولانی درگذشته است.

پناهی نقش عمده‌ای در تولید مشترک، تامین مالی و فروش حقوق بین‌المللی تعدادی زیادی از آثار سینمایی داشت که از آن جمله می‌توان به «تاکسی» برنده خرس طلایی برلیناله ساخته جعفر پناهی، «پیامبر» و فیلم برنده نخل طلای «دیپان» ساخته کارگردان فرانسوی «ژاک اودیار» و «خانه دوست کجاست؟» و «کلوزآپ» از عباس کیارستمی اشاره کرد.

اخبار مرتبط:
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود

به گزارش صفحه رسمی سریال «سووشون»، پخش سریال سووشون به زودی شروع میشود، طبق شنیده‌های ما پخش سریال «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار به احتمال زیاد به زودی از سر گرفته خواهد شد.

انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما

مسعود فراستی گفت: اگر قرار بود به ساز صداوسیما برقصیم کشور اشغال شده بود!

بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است