کد خبر : 269113
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۵ - 13:02
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: جنگ غزه نباید اراده مردم فلسطین را سست کند

عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: به هیچ وجه نباید این فشارهای جنگ باعث اختلاف در اراده مردم فلسطین در ادامه مبارزه با صهیونیست‌ها شود.

فعال سیاسی اصولگرا: جنگ غزه نباید اراده مردم فلسطین را سست کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: حمیدرضا ترقی، تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره سخنان روز جمعه سیدحسن نصرالله گفت: «صحبت‌های سید حسن نصرالله از آینده‌نگری و دقت ویژه‌ای برخوردار به ویژه آنکه همه جهان تشنه شنیدن موضع‌گیری ایشان بودند زیرا مواضع او نقش تأثیرگذاری در جنگ دارد. او سعی کرد واقعیت‌های این نبرد را برای افکار عمومی جهان روشن کند و موضع حزب‌الله را در این مسائل تبیین کند. بر همین اساس او تأکید اولش این بود که این اقدام حماس صددرصد فلسطینی و صددرصد متکی بر توان و خلاقیت و برنامه‌ریزی فلسطینی‌ها یعنی حماس رخ داده است و بنابراین تصور نشود که بقیه اعضای جبهه مقاومت و ایران در این حرکت نقشی داشته‌اند و همین جبهه حماس و توانمندی‌های حماس هم برای نابودی اسرائیل کافی است و حماس ظرفیت‌های لازم را برای خودش پدید آورده است».

او ادامه داد: «برای صهیونیست‌ها بسیار گران شد که جهان می‌گوید اسرائیل با داشتن چهارمین ارتش جهان و در عین حال محدودهای بسیاری که بر فلسطینی‌ها ایجاد کرده است، یک گروه به نام حماس توانست که چنین در هم بکوبدش. نکته مهمی که در سخنان سید حسن نصرالله وجود داشت، این بود که اگر آمریکا از اسرائیل حمایت نکند، این رژیم به سرعت نابود می‌شود. در کنار همه اینها اگر آمریکا دست از پا خطا کند و بخواهد از این شرایط علیه حزب‌الله استفاده کند، حزب‌الله می‌تواند به سرعت با تمام قوا و قدرت همه مواضع آمریکا در منطقه را مورد هجمه قرار دهد. این تهدید جدی حزب‌الله بود که توان موشکی‌اش از کشورهای اروپایی‌ها هم بیشتر است و موجب عقب‌نشینی آمریکا هم خواهد شد».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «موضوع دیگر اشاره به صبر و استقامت مردم غزه بود که متعاقب این صبر و مقاومت پیروزی است و به هیچ وجه نباید این فشارها باعث اختلاف در اراده مردم فلسطین در ادامه مبارزه با صهیونیست‌ها شود. نکته دیگر سخنان ایشان خطاب به کشورهای عربی بود که چرا در مبارزه با ظالم و حمایت از مظلوم اقدامی انجام نمی‌دهند؟ آنها می‌توانند با بستن راه سوخت و امکانات رژیم صهیونیستی را در معرض فشار قرار دهند. آمریکا هم باید دست از حمایت‌هایش از صهیونیست‌ها بکشد زیرا این حمایت‌ها باعث کشتار جمعی شده است».

ترقی در پایان گفت: «سخنان سیدحسن نصرالله توانست غیرت جهان عرب را علیه اسرائیل تحریم کند. اگر آمریکایی‌ها هم عاقلانه فکر کنند باید جلوی دَدمنشی‌های اسرائیل را بگیرند و بیشتر از این جنگ را ادامه ندهند زیرا تنفر جهانی که از اسرائیل ایجاد شده است دامن آمریکا را هم می‌گیرد و همه آبرو و حیثیت خود در جهان را از دست خواهد داد و این به طور طبیعی برای آمریکا ضربه حیثیتی بالایی خواهد بود که دوران دولت بایدن را دوران سیاه و افول حیثیتی آمریکا خواهد کرد».

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است