کد خبر : 269020
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۴ - 16:47
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سخنگوی جبهه پایداری خطاب به حسین مرعشی: ما پول کثیف در اختیار داریم یا شما؟

مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری، نسبت به اظهارات اخیر حسین مرعشی واکنش نشان داد.

سخنگوی جبهه پایداری خطاب به حسین مرعشی: ما پول کثیف در اختیار داریم یا شما؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری، به اظهارات اخیر حسین مرعشی درباره دسترسی این جبهه به منابع کثیر واکنش نشان داد.

مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری اظهار کرد: آقای مرعشی عضو ارشد حزب کارگزاران اخیرا در اظهاراتی بی پایه و اساس مدعی دسترسی جبهه پایداری به منابع کثیر و پول‌های کثیف شد. ایشان طبق معمول تلاش می‌کند با فریادهای بلند آی دزد و آی دزد، اذهان عمومی را از دزدان و چپاولگران حقیقی بیت المال و صاحبان ثروت‌های قارونی و پول‌های کثیف دور کنند. چرا که همیشه خطاکاران، عمل به راهبرد “بهترین دفاع حمله است” را، مناسب‌ترین راه فرار از پاسخگویی و شفافیت و پیروزی در جنگ شناختی می‌دانند!

سخنگوی جبهه پایداری افزود: در ابتدا باید از ایشان پرسید ثروت و منابع کثیر در دست چه کسی بوده و هست، جبهه پایداری یا کارگزاران و جریان اصلاحات؟! ثروت‌های قارونی بادآورده در دست کیست؟ جز دراختیار زالوهای عظیم الجثه مورد حمایت جریان‌های قدرت طلب و به دور از ارزش‌های اسلامی و انقلابی. پول کثیف را در کجا باید جستجو کرد؟ پول‌های کثیف را جز در هزینه‌های سرسام آور انتخاباتی و امپرطوری رسانه‌ای و شبکه مخوف بوق‌های تبلیغاتی پرشمارشان و یا در سبک زندگی اشرافی خود و خاندان و فرزندان شاهزاده گون شان می‌توان یافت؟

متقی‌فر افزود: آیا ما مدعی داشتن قدرتی امپراطور گونه و شبکه‌ای پنهان و چند لایه هستیم یا ایشان که صراحتا می‌گویند که “من به اندازه چند نماینده مجلس قدرت دارم و ممکن است روزی ده نماینده مجلس برای کارشان به من مراجعه کنند”. آیا ما عرصه خدمت را با زد و بندهای پنهان با صاحبان قدرت و ثروت، با هدف برد در میدان بازی‌های ناروای سیاسی اشتباه گرفته ایم یا او که در خصوص انتصاب رئیس معزول و فاقد صلاحیت اتاق بازرگانی ایران چنین روایت می‌کند که اگر ایشان هم کنار برود فرد دیگری مثل او می‌آید چرا که ” اکثریت قاطع اتاق بازرگانی را دوستان ما بردند”.

وی ادامه داد: اگر به سابقه حزب اشرافی ایشان یعنی حزب کارگزاران رجوع شود کاملا مشخص خواهد شد منشاء این قدرت مداری از کجا نشات می‌گیرد. در زمان تشکیل این حزب کاملا دولتی و مبتنی بر منویات رئیس جمهور وقت یعنی شخص آقای هاشمی رفسنجانی، اکثریت وزرا و مدیران ارشد دولت از بین موسسین و اعضای اصلی این حزب بودند، ولی در حال حاضر و بر اساس تهمت‌های بی اساس ایشان چند نفراز اعضای رسمی جبهه در این دولت به خصوص هیات دولت فعلی حضور دارند؟!

سخنگوی جبهه پایداری افزود: همه این صحنه سازی‌ها در حالی است که وی و هم فکرانشان دائما فریاد می‌زنند که ما را کاملا از چرخه قدرت حذف کرده اند و هیچ حضوری در مصادر امور نداریم! یا للعجب! اگر در قدرت و به ویژه حوزه اقتصادی حضور ندارند چرا مدعی قدرقدرتی و تاثیرگذاری در بخش‌های مختلف و مهم حاکمیتی و اقتصادی هستند؟! و اگر چنین قدرتی دارند که حتما دارند چرا همواره به جای پاسخگویی به مردم و حاکمیت از آنان طلبکارند و مظلوم نمایی می‌کنند؟!

متقی‌فر گفت: در پایان شایان ذکر است که اگر کمترین نمونه مستندی در خصوص چنین پول‌های کثیفی، در ارتباط با جبهه پایداری، سراغ داشتید قطعا نه یکبار بلکه صدها و هزاران بار در بوق و کرنا می‌کردید و اسناد آن را افشا می‌کردید و طبق معمول به کلی گویی، اتهام زنی و دروغ پردازی ادامه نمی‌دادید؟!

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است