کد خبر : 268689
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - 16:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، اجتماعی
چاپ

فردا در لنگرود عزای عمومی اعلام شد

نماینده ولی‌فقیه در گیلان و استاندار با صدور پیامی مشترک ضمن اعلام همدردی با خانواده‌های داغدار لنگرودی فردا، ۱۴ آبان‌ماه را در شهرستان لنگرود عزای عمومی اعلام کردند.

فردا در لنگرود عزای عمومی اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا، ایسنا نوشت: نماینده ولی‌فقیه در گیلان و استاندار با صدور پیامی مشترک ضمن اعلام همدردی با خانواده‌های داغدار لنگرودی فردا، ۱۴ آبان‌ماه را در شهرستان لنگرود عزای عمومی اعلام کردند.

آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در گیلان و اسدالله عباسی، استاندار با صدور پیامی مشترک، ضمن اعلام همدردی با خانواده‌های داغدار لنگرودی فردا، ۱۴ آبان‌ماه را در شهرستان لنگرود عزای عمومی اعلام کردند. متن پیام به شرح زیر است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

جان باختن ۳۲ نفر از هم استانی‌های ما در حادثه دلخراش آتشسوزی لنگرود، مایه تأثر و تألم خاطر گردید.

ضمن ابراز همدردی و عرض تسلیت به خانواده‌های داغدارو مردم شریف شهرستان لنگرود از درگاه خداوند منان برای آن مرحومان عفو و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم و برای مصدومان این حادثه هولناک از درگاه حضرت باریتعالی سلامتی و عافیت خواهانیم.

از این رو فردا یکشنبه، ۱۴ آبان‌ماه جاری را در شهرستان لنگرود عزای عمومی اعلام می‌نماییم.

به گزارش ایسنا؛ نخستین ساعات بامداد ۱۲ آبان‌ماه، آتش‌سوزی در مرکز ترک اعتیاد واقع در ابتدای جاده کومله شهرستان لنگرود منجربه فوت ۳۲ نفر و مصدومیت ۱۷ نفر شد. در پی این حادثه احمد وحیدی، وزیر کشور برای بررسی ابعاد حادثه آتش سوزی در کمپ ترک اعتیاد لنگرود، عصر ۱۲ آبان‌ماه وارد گیلان شد.

اخبار مرتبط:
محمدحسین خوشوقت مدیر مسئول فرارو: لباس‌شخصی‌ها بین معترضان حضور دارند
محمدحسین خوشوقت مدیر مسئول فرارو: لباس‌شخصی‌ها بین معترضان حضور دارند

محمدحسین خوشوقت مدیر مسئول فرارو با اعلام اینکه نیروهای امنیتی و لباس شخصی بین معترضان حضور دارند، نوشت: موساد در پی تبدیل اعتراضات به شورش و جنگ داخلی است.

خبرگزاری فارس «جان باختن چند نفر» در جریان تجمعات در لردگان را تایید کرد
خبرگزاری فارس «جان باختن چند نفر» در جریان تجمعات در لردگان را تایید کرد

فارس نوشت: «در درگیری‌ها از دو طرف تعدادی زخمی شدند و یک منبع آگاه از جان باختن چند نفر در جریان این درگیری‌ها خبر می‌دهد.»

ادعای فواد ایزدی درباره تعداد کشته های آمریکا در صورت حمله احتمالی به ایران؛ ۵۰۰ آمریکایی کشته می‌شوند
ادعای فواد ایزدی درباره تعداد کشته های آمریکا در صورت حمله احتمالی به ایران؛ ۵۰۰ آمریکایی کشته می‌شوند

فواد ایزدی، فعال جریان انقلاب اسلامی گفت: حمله به ایران برای آمریکا هزینه‌بر خواهد بود و اگر برآورد نهادهای اطلاعاتی آمریکا نشان دهد که این حمله می‌تواند ۵۰۰ کشته آمریکایی به همراه داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است