کد خبر : 268392
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 22:42
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خبر داد؛

یوم الله ۱۳ آبان در اصفهان با تجمع ۳۰ هزار نفری دانش‌آموزان

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: تجمع بیش از ۳۰ هزار نفری دانش‌آموزان در میدان امام(ره) در یوم الله ۱۳ آبان پیش‌بینی می‌شود.

یوم الله ۱۳ آبان در اصفهان با تجمع ۳۰ هزار نفری دانش‌آموزان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا ناجی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار ستیزی اظهار داشت: این روز ثابت کرده که آمریکا شکست‌پذیر است و بعد از آن پانزدهم مهر سال جاری اثبات شد که اسرائیل هم شکست‌پذیر است و شکستی که مقام معظم رهبری تعبیر غیرقابل ترمیم را برای آن به کار بردند، وظیفه ما را بسیار سنگین‌تر می‌کند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های برنامه ۱۳ آبان از روز اول با محوریت میدان امام صورت گرفت و ما در روز مبارزه با استکبار جهانی همایش عظیمی در میدان امام (ره) خواهیم داشت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: مطالبه مدارس برای تجمع دانش‌آموزان باعث شده که ویژه به این موضوع نگاه شود و مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و ظرفیت استان حدود ۳۵۰ اتوبوس به درخواست مدارس هماهنگ شده است و پیش‌بینی می‌شود تجمع بیش از ۳۰ هزار نفری دانش‌آموزان را داشته باشیم.

وی ادامه داد: در همایش ۱۳ آبان برخلاف سال گذشته، بیشترین تمرکز بر یک موضع تهاجمی است و مرثیه نداریم زیرا در اتفاقات غزه و فیلم‌هایی که منتشر می‌شود، به‌واقع فضای حماسه بر فضای مصیبت غلبه دارد و این مطالبه رهبر انقلاب است که در اتفاقات پیش رو، حماسه پررنگ باشد.

ناجی خاطر نشان کرد: هشتگ «#آبان_نصف_جهان» هم به مناسبت ۱۳ و ۲۵ آبان ایجاد شده است و بنا داریم سال‌های آینده ادامه داشته باشد زیرا اصفهانی‌ها در آبان جریان‌های بزرگی را رقم زده‌اند و کار خود را با این هشتگ پیش می‌بریم.

گفتنی است، سخنران همایش روز ۱۳ آبان، امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران است و زمان آغاز برنامه از ساعت ۹ در میدان حضرت امام (ره) خواهد بود.

مسیرهایی که برای حرکت به سمت میدان امام (ره) برنامه‌ریزی شده است، مسیر خیابان حافظ و خیابان سپه از چهارراه شکرشکن به سمت میدان و از میدان امام حسین (ع) به سمت میدان امام (ره) است.

اخبار مرتبط:
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت

معاون امور هماهنگی استانداری اصفهان گفت: سرانه فضای سبز گلپایگان ۲۳مترمربع به ازای هر نفر است که بالاتر از متوسط کشوری است و این امر با مدیریت مصرف آب محقق شد.

حادثه انفجار گاز در ملک شهر ۳ مصدوم داشت
حادثه انفجار گاز در ملک شهر ۳ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدومیت سه نفر در حادثه انفجار کپسول گاز در ملک شهر اصفهان خبر داد.

هوای ۶ شهر اصفهان در وضعیت قابل قبول
هوای ۶ شهر اصفهان در وضعیت قابل قبول

شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان، زرین‌شهر، مبارکه، شاهین‌شهر، خمینی‌شهرو کاشان صبح شنبه وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است