کد خبر : 268378
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 20:33
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

۹۰ درصد آب کشور در کشاورزی مصرف می شود

مشاور وزیر نیرو گفت: در ایران سالانه ۱۰۰ میلیارد متر مکعب مصرف آب داریم که قریب ۹۰ درصد آن در بخش کشاورزی، ۶ درصد در بخش شرب و بقیه در بخش صنعت مصرف می شود.

۹۰ درصد آب کشور در کشاورزی مصرف می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: علی اکبر کاظمی مشاور وزیر نیرو با بیان اینکه آب نعمتی الهیاما محدود و دارای مصارف متعدد است، گفت: در کشور ایران سالانه ۱۰۰ میلیارد متر مکعب مصرف آب داریم که قریب ۹۰ درصد آن در بخش کشاورزی، ۶ درصد در بخش شرب و بقیه در بخش صنعت مصرف می شود.

وی افزود: میزان مصرف آب در بخش شرب در ظاهر اندک است، اما هزینه‌های فراوانی برای تامین و تصفیه آن صرف می شود که این موضوع باید اطلاع رسانی شود.

کاظمی اظهار کرد: برای حفظ آب باید سدسازی، بازچرخانی و غیره انجام و این ضرورت باید برای افکار عمومی روشن شود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: در تیم اقتصادی دولت، هر کس ساز خود را می‌زند!
نماینده مجلس: در تیم اقتصادی دولت، هر کس ساز خود را می‌زند!

یک نماینده مجلس گفت: اکنون در میان استیضاح‌ها اولویت، استیضاح وزیر جهاد کشاورزی است زیرا بسیاری از کالاهای اساسی که قیمت هایشان بالا رفته است به این وزارتخانه مرتبط است. پس از آن، وزرای نفت، صمت و مسکن نیز استیضاح‌شان مطرح است.

فیلترشکن ۱۰ میلیونی که فقط یک روز دوام می‌آورد!
فیلترشکن ۱۰ میلیونی که فقط یک روز دوام می‌آورد!

برخی فروشندگان با قیمت‌هایی بین ۲ تا ۱۰ میلیون تومان فیلترشکن‌هایی می‌فروشند که در مواردی تنها یک روز یا حتی یک ساعت امکان اتصال به اینترنت را فراهم می‌کنند.

بورس ۱۰۳ هزار واحد دیگر ریخت
بورس ۱۰۳ هزار واحد دیگر ریخت

بازار سرمایه که تحت تاثیر ریسک‌های غیراقتصادی و تنش‌های منطقه‌ای از ابتدای بهمن با ریزش‌های سنگینی را تجربه کرده، امروز هم با افت ۱۰۳ هزار واحد به رقم چهار میلیون و ۱۱ هزار واحد رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است