کد خبر : 268364
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 20:18
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

آمار شهدای غزه به بیش از ۹۰۰۰ نفر رسید

سخنگوی وزارت بهداشت غزه از افزایش شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه و ثبت ۹ هزار و ۶۱ شهید خبر داد.

آمار شهدای غزه به بیش از ۹۰۰۰ نفر رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: اشرف القدره روز پنج‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای این باریکه به ۹ هزار و ۶۱ نفر از جمله سه هزار و ۷۶۰ کودک و ۲ هزار و ۳۲۶ زن رسیده و آخرین امار مجروحان نیز ۳۲ هزار نفر است.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه گفت: همچنین نسبت به یک فاجعه بهداشتی قریب الوقوع در اثر توقف فعالیت ژنراتور برق بیمارستان اندونزی غزه هشدار می‌دهیم.

وی افزود: از همه طرف‌ها می‌خواهیم مسیر ایمنی را برای ورود فوری کمک‌های پزشکی به غزه فراهم کنند.

نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند.

رژیم صهیونیستی برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از رژیم اسرائیل به بهانه دفاع از خود، در عمل چراغ سبز و مجوزی برای این رژیم در ادامه کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

اخبار مرتبط:
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

نخست وزیر لبنان: مذاکرهٔ ما با اسرائیل برای صلح یا عادی‌سازی روابط نیست / دفتر نتانیاهو: مذاکره در فضایی مثبت برگزار شده؛ برای لبنان روشن کرده‌ایم که خلع سلاح حزب‌الله الزام‌آور است
نخست وزیر لبنان: مذاکرهٔ ما با اسرائیل برای صلح یا عادی‌سازی روابط نیست / دفتر نتانیاهو: مذاکره در فضایی مثبت برگزار شده؛ برای لبنان روشن کرده‌ایم که خلع سلاح حزب‌الله الزام‌آور است

در نخستین نشست مستقیم میان نمایندگان غیرنظامی لبنان و اسرائیل طی دهه‌ها، روز چهارشنبه در منطقهٔ ناقوره در جنوب لبنان، مذاکرات فنی–نظامی برای پیگیری آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله برگزار شد؛ نشستی که در میان کشمکش دو طرف دربارهٔ ماهیت و اهداف آن صورت گرفت.

مادورو: تماس من با ترامپ، دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل بود
مادورو: تماس من با ترامپ، دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل بود

رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکولاس مادورو، تماس تلفنی روز گذشته‌اش، چهارشنبه، با همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ را که بار دیگر قاچاقچیان مواد مخدر در کشورهای آمریکای جنوبی را تهدید کرده بود، مورد ستایش قرار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است