کد خبر : 268316
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 14:01
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سردار رادان: وضعیت امنیت کشور عالی است

احمدرضا رادان تاکید کرد: عناصر مختلف ضد انقلاب هم در داخل و هم در مرزها به خصوص در مرزهای شرقی کشور به دنبال ایجاد ناامنی هستند، اما با این وجود وضعیت امنیت میهن اسلامی عالی است.

سردار رادان: وضعیت امنیت کشور عالی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی گفت: دشمنان انقلاب همواره سعی در ایجاد ناامنی در مرزهای شرقی کشور و منطقه بلوچستان دارند اما مرزبانان غیور نیروی انتظامی با تمام قدرت مقابل آنها ایستادگی می‌کنند و در این مسیر شهدای بسیاری نیز تقدیم می‌کنند.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: نیروهای جان برکف سپاه پاسداران هم در این منطقه حضور جدی دارند و همکاری بسیاری بین نیروهای سپاه با نیروی انتظامی وجود دارد که این مهم قدرت بازدارندگی ما را تقویت کرده است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به حضور خود در یادواره شهدای نیروی انتظامی استان مرکزی، تاکید کرد: نباید شجاعت، شهامت و از خودگذشتگی ماموران پلیس فراموش شود و همه باید از سیره این عزیزان الگوگیری کنند.

رادان به درگیری شب گذشته مرزبانان غیور نیروی انتظامی با اشرار مسلح در منطقه بلوچستان اشاره کرده و گفت: چهار مرزبان در این درگیری مجروح شدند که یکی از آن عزیزان صبح امروز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: عناصر مختلف ضد انقلاب هم در داخل و هم در مرزها به خصوص در مرزهای شرقی کشور به دنبال ایجاد ناامنی هستند، اما با این وجود وضعیت امنیت میهن اسلامی عالی است.

اخبار مرتبط:
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز

حدود ۵۰ روز پیش، کبری رضایی که گفته می‌شود با نام شقایق رضایی نیز شناخته می‌شد از مهاجران جوان افغانستانی ساکن ایران، به‌طور ناگهانی ناپدید شد. تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از محل کار کبری به دست داد؛ جایی که یکی از همکاران مرد او پیش‌تر تلاش‌هایی برای نزدیک شدن به او داشته است. بررسی داده‌های تلفن همراه نشان داد که آخرین سیگنال موبایل کبری، در نزدیکی محل سکونت همین فرد ثبت شده بود.

خبر فوری پزشکی قانونی درباره نتیجه بررسی سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد
خبر فوری پزشکی قانونی درباره نتیجه بررسی سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد

پرونده قتل الهه حسین نژاد بعد از تایید صحت روانی قاتل برای ادامه رسیدگی به اسلامشهر ارجاع شد.

تکذیب خبر محبوس‌ شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله دیر
تکذیب خبر محبوس‌ شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله دیر

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر با بیان اینکه در حادثه آتش‌سوزی اسکله متانول دیر ۳ نفر جان باختند و ۲ نفر مصدوم شدند، گفت: محبوس شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله متانول دیر کذب است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است