کد خبر : 268270
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 11:11
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

ذوالنوری، نماینده مجلس: فعلاً به این نتیجه نرسیده‌ایم که به غزه کمک فیزیکی کنیم

نماینده مردم قم در مجلس گفت: اگر یک روزی به این موضوع برسیم که باید کمک فیزیکی به غزه داشته باشیم، بر فرض ممکن است چنین کاری را انجام دهیم.

ذوالنوری، نماینده مجلس: فعلاً به این نتیجه نرسیده‌ایم که به غزه کمک فیزیکی کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس در خصوص نقش ایران و تاثیر آن در منطقه در برابر اسرائیل گفت و گویی انجام داده که مشروح آن را می خوانید؛

در این روزها نقش پررنگ ترکیه را در حمایت از مردم فلسطین شاهد هستیم اما چند روز قبل در همایشی گفتید که ترکیه روی دیگری دارد، آیا این صحت دارد؟

خیر، بحث دیگری بود که بنده گفتم در مقابل نظام سلطه تنها یک کشور است که واقعی ایستاده است و آن جمهوری اسلامی است و ترکیه هم می‌گوید که مخالف آمریکا و غرب است ولی از طرفی دیگر تلاش می‌کند که عضو اتحادیه اروپا شود که هنوز هم راهی به آن پیدا نکرده است. و از سویی دیگر داعش از طرفی از خاک ترکیه رفت و آمد می‌کند و کمک به آن‌ها از خاک ترکیه ترانزیت می‌شود و این چه مقابله با تروریست است که تروریست‌ها در ترکیه آموزش می‌بینند؟!. در صداقت این موضوع که تنها یک کشور در دنیا مقابل آمریکا، غرب و نظام سلطه با تمام زیر ساخت‌های متفاوت آن‌ها ایستاده جمهوری اسلامی است.

در این موضوع ترکیه، بحرین با ما همراه بود و حتی نماینده مجلس بحرین از بنده تشکر کردند و حتی خانمی که از گروه پارلمانی ایتالیا بعد از صحبت‌های بنده آمدند و گفتند که خیلی خوشحالم که حرف‌های شما را شنیدم که آنقدر در اعتقاد خود محکم هستید و جرات بیان آن را دارید اما ما توانایی گفتنش را نداریم. پاچیکو در خداحافظی‌ آخر گفتند:

بر اساس ارزیابی‌هایی که صورت گرفته است؛ یکی از فعال‌ترین گروه‌های IPU ایران بوده و در این رابطه از گروه ایرانی تشکر کردند که بر روی ارزش‌های خود محکم ایستادگی کردید و حتی کسانی که مخالف باشند زمانی که ایستادگی شما را مشاهده می‌کنند مورد تحسین قرار می‌دهند.

علت آنکه عده‌ای اصرار بر نقش ایران در اتاق فکر حماس دارند، چیست؟

سابقه مبارزات فلسطینی‌ها به ۷۵ سال پیش برمی‌گردد و انقلاب اسلامی ایران نزدیک به ۴۵ سالگی خود می‌رسد. ۳۰ سال قبل معضل فلسطین، تجاوز ، اشغال، درگیری، مجاهدت در جبهه فلسطین از قبل بوده است و این چیزی نیست که از زمان جمهوری اسلامی باشد. اینکه جمهوری اسلامی اتاق فکر تشکیل داده باشد خیر، ما بلوغی برای رزمندگان فلسطینی قائل هستیم که معتقدیم خودشان می‌توانند موقعیت‌ها را به‌ خوبی و خیر و شر را تشخیص دهند ،به توانمندی خودشان واقف بوده، قادر هستند طرح عملیاتی را تدوین و اجرا کنند و آفند و پدافند را به خوبی ترسیم کرده، و هم می‌توانند سلاح بسازند و  به خوبی از آن استفاده کنند.

ولی اینکه می‌گویند ایران به این علت است که می‌خواهند از ایران پوششی روی شکست خود داشته باشند و افکار عمومی به این صورت است که؛ اسرائیل از یک عده‌ رزمنده فلسطینی که در محاصره است که با هیچ کجا ارتباطی ندارد و پشتوانه آن‌ها زن و بچه‌ها هستند شکست خورده است. اسرائیل می‌خواهد القا کند که یک قدرت بزرگ در حال پشتیبانی است و با ایران میجنگد و او برای اینکه بر روی شکست خود سرپوش بگذارد از این موضوعات القائات می‌کند.

سفرهای اخیر امیر عبداللهیان به کشور‌های همسایه تا چه میزان تاثیرگذار بود؟

از تمام جهات جمهوری اسلامی توانست همدلی و وفاق را در میان کشور‌ها ایجاد کند که جا دارد از زحمات امیر عبداللهیان و همکارانش تشکر کنیم.

نظر شما در باب پیام چند باره‌ی آمریکا که ایران در جنگ بین اسرائیل و فلسطین شرکت نداشته باشد، چیست؟

ما نیازی به پیغام آن‌ها نداریم و اگر پیغامی بفرستند و خودمان چیزی را که تشخیص دهیم، حرف آن‌ها را گوش نمی‌دهیم و ما مصالح خود را تشخیص می‌دهیم و پیام و حرف آمریکایی‌ها هیچ ارزشی برای ما ندارد، حال آن‌ها به حرف ما گوش کنند و نیرویی به غزه نفرستند و از اسرائیل پشتیبانی نکنند.

جمهوری اسلامی هر سیاستی را که خود تشخیص دهد و به منافع ما کمک کند آن را اجرا می‌کند و به طور مثال اگر یک روزی به این موضوع برسیم که باید کمک فیزیکی به غزه داشته باشیم، بر فرض ممکن است چنین کاری را انجام دهیم. ولی امروز جمهوری اسلامی حمایت‌های سیاسی، رایزنی‌ها، تلاش در اینکه کشور‌های عربی و اسلامی برای کمک‌رسانی به مردم غزه فعال شوند در این عرصه‌ها به غزه و فلسطین کمک می‌کند‌.

نظرتان در رابطه با قطعنامه ضد اسرائیلی که عراق رای ممتنع داد، چیست؟

نمیدانم دلیل رای عراق چیست اما در مورد قطعنامه آنقدر وضعیت فجیع است که دیگر خود آن‌ها هم در مقابل افکار عمومی جوابی ندارند و مجبور هستند که همراهی کنند و آنها هم نفاق دارند از طرفی قطعنامه می‌دهند و از طرفی راه اسرائیل را باز می‌گذارند که به کشتار خود ادامه دهد و متاسفانه آن‌ها به یک نفاق اینگونه عمل می‌کنند.

اخبار مرتبط:
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد

یک فعال سیاسی گفت: ما با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم. اگر آنها بپذیرند که اصل حق غنی‌سازی ایران را بپذیرند می‌توان حدود ۵۰ درصد اختلافات را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت، به نتیجه نمی‌رسیم.

متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند
متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که غنی‌سازی و حفظ اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره نیست با ورود به این مرزهای ممنوعه عرض خود را می‌برند و زحمت ما می‌دارند.

نماینده مجلس: دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی به نمایندگان نامه نوشته که درباره مذاکرات چه بگویند و چه نگویند؛ این در شان مجلس نیست
نماینده مجلس: دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی به نمایندگان نامه نوشته که درباره مذاکرات چه بگویند و چه نگویند؛ این در شان مجلس نیست

ظهوریان، نماینده مشهد: اخیراً نامه‌ای به تاکید وزارت خارجه از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی آمده که در آن تاکید شده نمایندگان درباره مذاکرات چه چیزهایی بگویند و نگویند؛ این در شان مجلس نیست این موضوع در شأن مجلس نیست. ما از دوستان هیئت رئیسه می‌خواهیم از شأن مجلس دفاع کنند. این خلاف اصل ۸۶ قانون اساسی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است