کد خبر : 268248
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 06:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس پلیس راه استان اصفهان معرفی شد

علی مولوی به عنوان رئیس جدید پلیس راه استان اصفهان معرفی شد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان معرفی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار محمدرضا هاشمی‌فر، جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان در آیین تکریم و معارفه رؤسای پلیس قدیم و جدید پلیس راه و راهور استان اصفهان اظهار داشت: همه معتقدیم که امنیت شرط اصلی داشتن یک زندگی سالم اجتماعی است و تحقق امنیت پایدار اجتماعی علاوه بر مشارکت دستگاه‌ها و آحاد جامعه نیازمند پلیسی مقتدر، هوشمند و با کفایت است.

به نوشته فارس؛ وی دغدغه اصلی پلیس در نظام جمهوری اسلامی ایران را پاسداری از جان و مال و ناموس مردم عنوان کرد و افزود: مجموعه کارکنان فراجا در این راه از هیچ کوششی دریغ نکرده و حتی جانشان را هم فدا می‌کنند که شهادت ۵۲ نفر از ماموران پلیس در سال جاری هم گواهی بر این ادعا است.

هاشمی‌فر با بیان اینکه فراجا اولین و مهمترین ارکان حفظ نظم و امنیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: «فراجا مظهر قدرت حاکمیت است و وظیفه اصلی آن نیز تامین نظم و امنیت فردی، اجتماعی، روحی روانی و اخلاقی در جامعه است.»

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: امروز کارآمدی، کارآیی، توانمندی و هوشمندی پلیس بر هیچ کس پوشیده نیست و به گونه‌ای که توانسته امنیت را در دورترین نقطه کشور از دریا، کویر و مرز تا خیابان و جاده و شهر و روستا به بهترین نحو تامین کند.

پلیس راه و راهور فراجا، ۲ بال فرشته نجات جان انسان‌ها

وی با اشاره به ویژگی‌های مجموعه پلیس راه و راهور، آنها را به عنوان دو بال فرشته نجات جان انسان‌ها توصیف کرد و گفت: مصداق بارز این توصیف آیه ۳۲ سوره مائده است که می‌فرماید: «هرکس جان یک نفر را نجات دهد مانند آن است که جان همه مردم را نجات داده است.»

هاشمی‌فر با اشاره به رتبه اول استان اصفهان در حوزه حمل و نقل بار و مسافر، ویژگی چهارراه و ترانزیت بودن کشور و تردد روزانه بیش از یک میلیون خودرو در جاده‌های استان عنوان کرد: قطعاً اگر تلاش شبانه‌روزی خادمان ملت در پلیس راه و راهور نبود امنیت و ایمنی جاده‌ها و راه‌های شهری و برونشهری محقق نمی‌شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان شناخت حوزه، تحلیل دقیق از تخلفات و حوادث جاده‌ای به منظوربهره‌وری درست از توان و امکانات با مسؤولیت‌سازی برای دستگاه‌ها در راستای کاهش تصادفات فوتی، حفظ وضعیت موجود و تلاش برای ارتقای آن، نقش محوری در زمینه آگاهی بخشی به جامعه با استفاده از ظرفیت‌های درون سازمانی و برون سازمانی به منظور ارتقای فرهنگ ترافیک در بین مجموعه رانندگان را از جمله انتظارات از پلیس راه استان در دوره جدید عنوان کرد.

ضرورت احصای نقاط حادثه خیز و اصلاح هندسی آنها

وی به انتظارات فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگاه‌های برون سازمانی پرداخت و اظهار داشت: احصای نقاط حادثه خیز و اصلاح هندسی آنها خصوصاً در محورهایی که دارای افزایش تصادفات فوتی و جرحی و خسارتی هستند و همچنین همکاری در حوزه آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیکی رانندگان مورد تاکید ما است.

هاشمی‌فر خاطرنشان کرد: اگر در حوزه زیرساخت و رفع نواقصی که وجود دارد اقدام اساسی صورت گیرد، می‌توانیم یک تردد ایمن و سالم را برای آحاد جامعه فراهم کنیم.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان نوع تصادفات و حوادثی که در محورهای روستایی استان رخ می‌دهند را تلنگری برای مجموعه پلیس راه و هم سایر مجموعه‌های مرتبط همچون اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای عنوان کرد و گفت: باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود، بسترهای لازم فراهم شده، نواقص را احصا کرده و با کمک و مشارکت مردم حاشیه جاده‌های روستایی یک اقدام جهادی را در نیمه دوم سال شاهد باشیم.

وی با تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های دوره ۳ ساله اصغر زارع در سمت رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان و مجموعه کارکنان این پلیس علی مولوی را به عنوان رئیس جدید پلیس راه استان اصفهان معرفی و برای وی در مسؤولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

علی مولوی، پیش از این به عنوان رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان مشغول خدمت بود که به پیشنهاد فرمانده انتظامی استان اصفهان و با حکم فرمانده کل انتظامی کشور به سمت رئیس پلیس راه استان اصفهان منصوب شد.

اخبار مرتبط:
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از حادثه غرق شدگی زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان خبر داد.

اصفهان گرم‌تر می‌شود
اصفهان گرم‌تر می‌شود

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در این استان از امروز روند افزایش نسبی دارد و تا روز یکشنبه بین ۲ تا ۳ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.

خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است