کد خبر : 267850
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ - 16:21
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

بنر تبلیغاتی غیراخلاقی در مازندران

استفاده از نام و تصویر اسطوره فوتبال جهان در یک بنر تبلیغاتی در استان مازندران سوژه کاربران فضای مجازی شده است.

بنر تبلیغاتی غیراخلاقی در مازندران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس اطلاعاتی که منتشر شده: یکی از شرکت‌های فعال در ساخت و نصب آسانسور در بنر تبلیغاتی خود از نام و عکس پله، یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان برای تاکید بر استفاده از آسانسور به جای پله استفاده کرده است!

این بنر تبلیغاتی در تهران و در ساعات گذشته خیلی دیده شده است

اخبار مرتبط:
جزئیات تازه از پرونده بازداشت پژمان جمشیدی
جزئیات تازه از پرونده بازداشت پژمان جمشیدی

شکایت دختر جوان از بازیگر سرشناس پنج ماه پیش ثبت ‌‌و روند تحقیقات از همان زمان در دادگاه کیفری آغاز شد.

جزئیات تازه از پرونده پژمان جمشیدی / از اعتراض وکلا به قرار موقت تا شایعه مصرف کوکائین
جزئیات تازه از پرونده پژمان جمشیدی / از اعتراض وکلا به قرار موقت تا شایعه مصرف کوکائین

یک بازیگر مطرح سینما به اتهام تجاوز بازداشت و به واحد ۳ زندان قزل‌حصار منتقل شده؛ جایی که معمولاً متهمان با مجازات‌های سنگین نگهداری می‌شوند. آخرین جزئیات منتشر شده از این پرونده نشان می‌دهد که وکلای او در اعتراض به قرار بازداشت موقت درخواست ارجاع پرونده به دادگاه تجدیدنظر را کرده‌اند.

همسر سابق پژمان جمشیدی: به موقع حرف می‌زنم!
همسر سابق پژمان جمشیدی: به موقع حرف می‌زنم!

نگار فرهمند، مدل و بلاگر جوان و همسر سابق پژمان جمشیدی، نسبت به حواشی اخیر پیرامون این بازیگر پس از انتشار خبر اتهام او به تجاوز واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است