کد خبر : 267814
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۶ - 12:41
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

طرح مجلس نمایندگان آمریکا برای جلوگیری از آزادسازی پول‌های ایران

رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا، روز پنج‌شنبه در گفتگو با شبکه خبری فاکس، از سیاست «مماشات جو بایدن با جمهوری اسلامی ایران» انتقاد کرد.

طرح مجلس نمایندگان آمریکا برای جلوگیری از آزادسازی پول‌های ایران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا، روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس، از سیاست «مماشات جو بایدن با جمهوری اسلامی ایران» انتقاد کرد.

استیو اسکالیس گفت که دولت بایدن در حال «آزادسازی میلیاردها دلار به نفع جمهوری اسلامی و کاهش تحریم‌ها بر صادرات نفت ایران» است. او این سیاست را «خطرناک» و «مغایر با منافع آمریکا» دانست.

رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «چه کسی به حماس کمک مالی می‌کند؟ جمهوری اسلامی. و با این حال، جو بایدن می‌خواهد شش میلیارد دلار آزاد کند تا در مبادله گروگان‌ها به ایران بدهد.»

اسکالیس همچنین از «چشم‌پوشی دولت بایدن از اقدامات ایران»، از جمله حمله به اسرائیل و حمله به نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، ابراز نگرانی کرد.

اسکالیس اعلام کرد که مجلس نمایندگان آمریکا در حال بررسی طرحی برای جلوگیری از آزادسازی پول به نفع ایران است. او گفت که این طرح بلافاصله پس از عید شکرگزاری به مجلس ارائه خواهد شد.

دولت بایدن روز سه‌شنبه ۲۳ آبان، معافیت تحریم‌های عراق برای پرداخت بدهی به ایران را برای ۱۲۰ روز دیگر تمدید کرد. این معافیت به دولت عراق اجازه می‌دهد تا بخشی از بدهی خود به ایران را به حسابی در عمان واریز کند.

در حال حاضر حدود ۱۰ میلیارد دلار در حسابی به نام ایران در بانک عراقی موجود است. این پول برای خرید گاز طبیعی و برق از ایران استفاده شده است.

آخرین بار دولت بایدن در اواخر تیر ماه سال جاری به مدت ۱۲۰ روز آن را تمدید کرد. آن زمان نزدیک به ۳ میلیارد دلار توسط بانکهای کارگزار اروپایی مختلف به حسابی به نام ایران در عمان واریز منتقل شد.

دولت بایدن شرط کرده است که این پول مصرف محدود دارد: خرید اقلام انساندوستانه برای مردم ایران و کالاهایی که شامل تحریم نمی شوند. این بار نیز چنین خواهد بود زیرا اصولاً سیاست آمریکا در این زمینه است.

اخبار مرتبط:
اسرائیل خواهان ماندن بشار اسد در قدرت بود
اسرائیل خواهان ماندن بشار اسد در قدرت بود

احمد الشرع رئیس دولت موقت سوریه با اشاره به کاهش چشمگیر روابط دمشق و تهران، گفت:بازوهای ایران در منطقه قطع شده ما قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم.

یک زن برای نخستین بار نخست وزیر موقت نپال شد
یک زن برای نخستین بار نخست وزیر موقت نپال شد

رئیس جمهور نپال، سوشیلا کارکی رئیس سابق دیوان عالی کشور را به عنوان نخست وزیر موقت و اولین زنی که ریاست دولت این کشور در رشته کوه‌های هیمالیا را بر عهده گرفته است، منصوب کرد.

نخست‌وزیر قطر در آمریکا: تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از امنیت و حاکمیت ملی خود در برابر تجاوز اسرائیل به کار خواهیم بست / معاون ترامپ: راهکارهای دیپلماتیک بهترین مسیر برای حل مسائل پیچیده منطقه‌ای هستند
نخست‌وزیر قطر در آمریکا: تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از امنیت و حاکمیت ملی خود در برابر تجاوز اسرائیل به کار خواهیم بست / معاون ترامپ: راهکارهای دیپلماتیک بهترین مسیر برای حل مسائل پیچیده منطقه‌ای هستند

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در دیدار با معاون رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا بر عزم دوحه برای دفاع از امنیت و حاکمیت ملی خود در برابر حمله آشکار رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است