کد خبر : 267718
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۶ - 12:33
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

به لطفِ باد هوای تهران پاک شد

کیفیت هوای تهران در شرایط سالم و قابل قبول قرار گرفت.

به لطفِ باد هوای تهران پاک شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: پس از ۹ روز آلودگی پیاپی هوا، کیفیت هوای پایتخت امروز (۲۶ آبان‌ماه) با شاخص عدد ۷۵ در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی روز جاری و همینطور ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» بود.

امسال کیفیت هوای تهران در ۱۷۰ روز در وضعیت «قابل قبول»، ۵۷ روز «ناسالم برای گروه‌های حساس»، هشت روز «پاک» و ۶ روز «ناسالم» بود.

کیفیت هوای تهران امسال در هیچ روزی در وضعیت «بسیار ناسالم» و «خطرناک» قرار نگرفته است.

گفتنی است، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود که کیفیت هوا از عدد صفر تا ۵۰ « پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ «قابل قبول»(سالم)، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

اخبار مرتبط:
حکم جدید دولت برای بنزین موتورسوارها
حکم جدید دولت برای بنزین موتورسوارها

بر اساس مصوبه جدید دولت، وضعیت سوخت‌رسانی و حمایت از موتورسیکلت‌های فاقد کارت سوخت شخصی تعیین تکلیف شد.

مَردم آماده باشند؛ بارش برف بی‌سابقه در راه است
مَردم آماده باشند؛ بارش برف بی‌سابقه در راه است

با ورود سامانه بارشی قدرتمند به کشور، بارش‌های سنگین و بی‌سابقه برف در بسیاری از مناطق را شاهد خواهیم بود که رکوردهای انباشت برف را جابه‌جا خواهد کرد.

مینی‌بوس پر از مسافر در سیل بندرعباس گیر افتاد I بِبینید
مینی‌بوس پر از مسافر در سیل بندرعباس گیر افتاد I بِبینید

تصویری از محاصره شدن مینی‌بوس با تمام سرنشین‌ها در ورودی اسکله شهیدرجایی بندرعباس را در ادامه مشاهده می‌کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است