کد خبر : 267606
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۷ - 13:06
چاپ

اولین تصویر از مزار آرمیتا گراوند / FILM

آرمیتا گراوند ساعتی قبل در قطعه 90 بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

اولین تصویر از مزار آرمیتا گراوند / FILM

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تصویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی اجتماعی، مزار آرمیتا گراوند را پس از خاکسپاری در بهشت‌زهرای تهران در روز یکشنبه هفتم آبان‌ماه نشان می‌دهد.

تصویری از مزار آرمیتا گراوند در بهشت زهرای تهران

روز گذشته «آرمیتا گراوند» دانش‌آموز بیهوش شده در متروی تهران، متاسفانه جان خود را از دست داد.

خبرگزاری ایرنا (ارگان رسمی دولت) در این باره نوشته بود: آرمیتا گراوند دختر دانش آموز تهرانی که اوایل مهر امسال هنگام عزیمت به مدرسه در ایستگاه مترو میدان شهدا بیهوش شده بود، پس از به ثمر ننشستن معالجات گسترده پزشکی و بیست و هشت روز بستری در بخش مراقب‌های ویژه روز گذشته (ششم آبان) درگذشت.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

مصوبه مهم بنزینی دولت ابلاغ شد
مصوبه مهم بنزینی دولت ابلاغ شد

معاون اول رئیس جمهور آیین‌نامه سوییچ سهمیه سوخت (فعلا بنزین) از کارت سوخت به کارت بانکی با عاملیت وزارت اقتصاد را به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.

روحانی: نباید خوشبینانه خطر حمله اسرائیل را نادیده بگیریم
روحانی: نباید خوشبینانه خطر حمله اسرائیل را نادیده بگیریم

حسن روحانی با اشاره به تجربیات گذشته، تصریح کرد برخی کارشناسان غیرواقع‌بینانه احتمال حمله آمریکا و اسرائیل را کم می‌دانستند و این نگاه می‌توانست کشور را دچار بحران کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است