کد خبر : 267348
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۶ - 11:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون اداره کل منابع طبیعی اصفهان :

بروکراسی اداری دراصفهان مانع اجرای طرح ملی کاشت یک میلیارددرخت شد

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: هیچ دستگاهی برای اجرای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در اصفهان همکاری نمی‌کند و این طرح گرفتار بوروکراسی اداری است.

بروکراسی اداری دراصفهان مانع اجرای طرح ملی کاشت یک میلیارددرخت شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسینعلی نریمانی با بیان اینکه استان اصفهان در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت متعهد شده طی چهار سال بیست میلیون اصله درخت بکارد، اظهار داشت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در راستای اجرای این طرح از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار اصله نهال و یک میلیون و پانصد هزار بذر آماده کشت تولید و متناسب با تعهد هر اداره و شهرستان را مشخص کرده است‌.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه طرح کاشت میلیارد درخت در اصفهان باید با همکاری دستگاه‌ها و صنایع آلاینده از مهرماه امسال اجرایی می‌شد، خاطرنشان کرد: برغم پیگیری همکاران ما، متأسفانه بجز مجتمع فولاد مبارکه، مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل و توپخانه ۲۲ ارتش در شهرضا هیچیک از دستگاه‌ها برای اجرا ورود نکردند و بسیاری از آنان دلیل را کمبود آب و مسائل اعتباری اعلام کردند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان افزود: این استان باید تا پایان اسفند سال جاری چهار میلیون اصله نهال و بذر بکارد؛ همچنین برای سال آینده کاشت ۶ میلیون اصله و طی دو سال بعدی سالانه پنج میلیون اصله متعهد شده است.

نریمانی ادامه داد: صنایع واقع در شهرک انرژی مانند پتروشیمی و نیروگاه شهید منتظری که در آلایندگی هوای اصفهان و شاهین‌شهر سهم دارند تاکنون از اجرای این طرح هیچ گونه استقبال نکردند و برغم اینکه سه ماه پیش فرمانداری شاهین شهر برای اجرای تعهد پالایشگاه در طرح کاشت درخت با این شرکت مکاتبه کرد، این موضوع همچنان درگیر بروکراسی اداری است.

وی افزود: این درحالی است که نهال و بذر آماده و زمینی به وسعت ۵۰۰ هکتار برای کاشت مشخص شده است و تنها نیازمند عزم مسئولان پالایشگاه برای اجرا است اما در مسیر بروکراسی اداری پیش‌می‌رود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تصریح کرد: بر اساس ماده ۲۲ قانون هوای پاک، اداره کل راه و شهرسازی برای همکاری در این طرح متعهد شده اما هر بار که مراجعه می‌کنیم به دلایل مختلف از جمله کمبود اعتبارات اجرای این طرح را عقب می‌اندازند در حالی که می‌توانند با تجهیزاتی مانند تانکر آب و بیل مکانیکی که در اختیار دارند برای کاشت نهال اقدام کنند.

نریمانی اظهار داشت: تلاش می‌کنیم بارندگی‌های فصلی برای اجرا این طرح را از دست ندهیم؛ محل کاشت بذر و نهال‌ها شناسایی شده و تا قبل از شروع فصل زمستان فرصت مناسبی برای اجرای این طرح است.

وی با بیان اینکه مجتمع فولاد مبارکه در اجرای این طرح طبق تفاهم‌نامه پیش‌می رود و کاشت نهال در سطح یک هزار هکتار با همکاری این مجموعه در حال بررسی فنی است، افزود: در صورت تأیید فنی محل کاشت، فولاد مبارکه در یک ماه آینده کاشت نهال را آغاز می‌کند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تاکید کرد: طبق قوانین ضرورت دارد دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری‌ها و سازمان آب منطقه‌ای استان همکاری لازم را اداره کل منابع طبیعی اصفهان برای اجرای طرح ملی کاشت میلیارد درخت داشته باشند.

نریمانی اظهار داشت: موضوع همکاری نکردن و عدم اجرای تعهدات دستگاه‌ها و صنایع آلاینده استان طی جلسه روز گذشته با مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان مطرح شد و ایشان نیز به دستگاه‌ها تذکر دادند.

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است