کد خبر : 267161
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۴ - 11:56
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

درخشش بازیکن ایرانی در لیگ قهرمانان اروپا / جهانبخش کار لاتزیو را تمام کرد

فاینورد با نمایش موثر ملی‌پوش ایرانی خود روی یک گل موفق به برتری مقابل لاتزیو شد.

درخشش بازیکن ایرانی در لیگ قهرمانان اروپا / جهانبخش کار لاتزیو را تمام کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: در یکی از مسابقات هفته سوم دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا، تیم فوتبال فاینورد در حالی که مثل دیدارهای قبل علیرضا جهانبخش را در ترکیب اولیه نمی‌دید و جزء نفرات ذخیره داشت، از ساعت ۲۰:۱۵ چهارشنبه شب (به وقت ایران) در ورزشگاه د کویپ روتردام مقابل لاتزیو ایتالیا قرار گرفت.

فاینورد در دقیقه ۲۵ توسط سانتیاگو خیمنز به گل رسید که VAR این را رد کرد، اما در دقیقه ۳۱ همین مهاجم مکزیکی پس از دریافت توپ در محوطه جریمه لاتزیو، با یک چرخش و شوت زمینی تماشایی گل اول بازی را به ثمر رساند.

یاران جهانبخش که از حمایت ۴۴ هزار نفری تماشاگران در ورزشگاه د کویپ بهره می‌بردند، در لحظات پایانی نیمه اول هم به حملات خود ادامه دادند و در دقیقه ۲+۴۵ روی پاس کات‌بک کالوین استنگز و شوت تماشایی رامیز زروکی به گل دوم دست یافتند و با برتری دو بر صفر مقابل لاتزیو به رختکن رفتند.

علیرضا جهانبخش در دقیقه ۷۱ به‌عنوان دومین تعویضی فاینورد وارد زمین شد که سه دقیقه پس از حضور در زمین موقعیت‌سازی کرد که فرار سریع او از جناح چپ زمین و پاس در عرض این بازیکن را تیمبر نتوانست استفاده کند تا توپ به خیمنز برسد و این بازیکن دومین گل خود را بزند و نتیجه را سه بر صفر کند.

لاتزیو ایتالیا که در دو دیدار قبلی در لیگ قهرمانان اروپا یک پیروزی و یک تساوی داشت، در ادامه مسابقه فقط یک گل به ثمر رساند، اما در نهایت شکست سنگینی را در ورزشگاه خانگی فاینورد متحمل شد.

فاینورد در شبی که علیرضا جهانبخش یک ضربه ایستگاهی هم در دقیقه ۸۹ زد و توپ به شکل خطرناکی روی تور دروازه فرود آمد، به پیروزی ۳ بر یک مقابل لاتزیو ایتالیا دست یافت تا ۶ امتیازی شود موقتا در صدر جدول گروه E لیگ قهرمانان اروپا قرار بگیرد.

علیرضا جهانبخش که در نخستین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل سلتیک اسکاتلند یک گل به ثمر رسانده بود، در سومین حضور تعویضی و پیاپی خود در این رقابت‌ها دوباره موثر کار کرد و روی یک گل تاثیرگذاری داشت.

اخبار مرتبط:
دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!
دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!

به نظر می‌رسد ماجرای تمدید قرارداد امید عالیشاه با پرسپولیس وارد فاز جدیدی شده و دو نفر نمی‌خواهند این اتفاق رخ بدهد.

باشگاه استقلال، آذری‌جهرمی را دعوت به شیرموز کرد!
باشگاه استقلال، آذری‌جهرمی را دعوت به شیرموز کرد!

ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال در پاسخ به کری‌خوانی جنجالی آذری جهرمی، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: متأسفانه ایشان فرق کُری‌خوانی و توهین را نمی‌داند.

سردار آزمون بازیکن کمکی العین در جام جهانی باشگاه‌ها
سردار آزمون بازیکن کمکی العین در جام جهانی باشگاه‌ها

طبق ادعای یک خبرنگار خارجی مهاجم ایرانی شباب الاهلی تیم العین را در مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ همراهی خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است