کد خبر : 266923
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۲ - 13:05
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

مسعود پزشکیان: خبرنگار باید امنیت داشته باشد / نه اینکه به دلیل انتشار یک خبر محاکمه شَود

نماینده مردم تبریز در مجلس نسبت به انتشار حکم دو خبرنگار روزنامه شرق و هم‌میهن واکنش نشان داد.

مسعود پزشکیان: خبرنگار باید امنیت داشته باشد / نه اینکه به دلیل انتشار یک خبر محاکمه شَود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب مجلس یازدهم در واکنش به احکام صادر شده درباره نیلوفر حامدی و الهه محمدی گفت: «من در مقام قضاوت نیستم ولی آنچه مشخص است این است که کسی که خبرنگار است و خبر را به درستی و با جسارت منتقل می‌کند باید از امنیتی برخوردار باشد که محاکمه نشود و برایش مجازات تعیین نشود.»

وی ادامه داد: «اینکه بیاییم و خبرنگاری را به دلیل اینکه خبری را منتشر کرده محکوم کنیم، منصفانه نیست. آن هم در شرایط که از پیش ابلاغ نشده که مثلا در مورد این موضوع نباید اطلا‌ع‌رسانی شود. معتقدم خبرنگار باید امنیت داشته باشد و اگر خبری را منتشر کرد مورد تعقیب و محاکمه قرار نگیرد.»

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است