کد خبر : 266072
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۷ - 10:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزیده جایزه ملی محیط‌زیست شد

محسن سلیمانی، عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی، در بخش متخصصان و محققان دانشگاهی رتبه سوم سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست را به دست آورد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزیده جایزه ملی محیط‌زیست شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اصفهان، دکتر محسن سلیمانی دانشیار دانشکده مهندسی منابع طبیعی در بخش متخصصان و محققان دانشگاهی و حائز رتبه سوم سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط‌زیست برگزیده شد.

به نوشته مهر؛ وی در حوزه‌های تخصصی پایش و پالایش آلودگی‌های محیط‌زیست (خاک، آب و هوا)، پایش ذرات معلق و آلاینده‌های هوا، گیاه‌پالایی و زیست پالایی، پاکسازی آلاینده‌های نفتی و فلزات سنگین در محیط‌زیست از جمله چهره‌های علمی فعال محیط زیستی کشور است.

اجرای ده‌ها پروژه تحقیقاتی در حوزه محیط‌زیست از جمله منشأیابی و سهم‌بندی ذرات معلق هوای شهر اصفهان، تهیه فهرست انتشار آلاینده‌های هوای شهر قم، احیا و اصلاح خاک‌های آلوده به مواد نفتی با استفاده از روش‌های بیولوژیک، همچنین افزایش تجزیه آلاینده‌های نفتی در خاک با استفاده از محرک‌های رشد باکتریایی، دستیابی به فناوری تولید کربن فعال از لجن بیولوژیک واحد تصفیه آب پالایشگاه تهران و طرح بین المللی بررسی برهم کنش‌های میکروارگانیسم ها-گیاهان رشد یافته در باطله‌های معدنی و پتانسیل آن برای زیست پالایی از جمله دستاوردهای علمی و تحقیقاتی دکتر سلیمانی تا کنون بوده است.

در این مراسم، از فعالیت‌های جمعیت حمایت از منابع طبیعی و محیط‌زیست (پیام سبز) که با مشارکت اعضای هیات علمی و دانشجویان فعال محیط‌زیست دانشگاه صنعتی اصفهان تشکیل شده است، نیز در بخش سمن‌های غیردولتی تقدیر شد.

اخبار مرتبط:
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان از ورود ۴ هزار و ۸۸۷ حاجی به اصفهان از طریق پایانه‌های مسافربری خبر داد.

تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد
تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد

استاندار اصفهان خطاب به دبیرکل یونسکو گفت: در تهاجم بی‌رحمانه رژیم صهیونسیتی به ایران از شما هیچ گفتاری در جهت حمایت از میراث جهانی ایران نشنیدیم اما تاریخ از این سکوت بسیار خواهدگفت.

اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی
اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان از اتصال بیش از هشت هزار فروشگاه به شبکه ملی اعتبار (طرح کالابرگ الکترونیکی) در سطح استان خبر داد و گفت: فروشگاه‌های متصل به این طرح، کالاهای مورد نیاز خانوارها را براساس اعتبار اختصاص‌ پیدا کرده در قالب کالابرگ ارائه می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است