کد خبر : 265582
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۴ - 11:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیرکشور: افغان‌ستیزی کار دشمن است

سردار وحیدی گفت: تلاش‌های سازمان‌یافته‌ای از طرف برخی که البته بخشی از آن توسط دشمن است، صورت می‌گیرد که یک نوع ستیزش را در جامعه بین مهاجران افغانستانی و مردم عزیزمان درست کنند.

وزیرکشور: افغان‌ستیزی کار دشمن است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: احمد وحیدی وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت سامان‌دهی وضعیت مهاجران غیرقانونی افغانستانی گفت: ساماندهی مهاجران افغانستانی کار جدی است که در دستور کار وزارت کشور و همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دارد.

وی افزود: به طور طبیعی اجرای طرح ساماندهی زمان‌بر خواهد بود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای در موضوع اتباع افغانستانی گفت: تلاش‌های سازمان‌یافته‌ای از طرف برخی که البته بخشی از آن توسط دشمن است، صورت می‌گیرد که یک نوع ستیزش را در جامعه بین مهاجران افغانستانی و مردم عزیزمان درست کنند که این کار کاملا حساب شده است.

وی با تاکید بر هوشیاری همگان نسبت به این مساله افزود: معتقدیم نباید هیچ‌گونه اتفاقی خلاف نظم و انضباط عمومی در این حوزه رخ دهد.

اخبار مرتبط:
سهمیه ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تمام شد!
سهمیه ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تمام شد!

درحالی‌که ۴ ماه تا پایان سال باقی مانده، جدیدترین آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که سهمیۀ ارز ترجیحی کالاهای اساسی و کشاورزی تمام شده است.

تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد

رئیس اتحادیه سهام عدالت کشور گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی مرحله اول واریز سود سهام عدالت سال قبل باید تا شب یلدا انجام شود.

محسن رضایی: خودتان را برای روز موعود آماده کنید
محسن رضایی: خودتان را برای روز موعود آماده کنید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر دشمن مأیوس شود، مقامات آمریکایی برای مذاکره به تهران خواهند آمد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است