کد خبر : 265446
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۳ - 12:30
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

احمد زیدآبادی:

جمهوری اسلامی امیدوار است حماس در برابر حملات اسرائیل تاب بیاورد

احمد زیدآبادی تحلیلگر مسائل سیاسی در صفحه شخصی خود نوشت: کشورهای عرب به رغم برخی لفاظی‌های بی‌محتوا، عملاً خود را از معرکۀ جنگ اسرائیل و حماس در نوار غزه کنار کشیده‌اند و در انتظار نتیجۀ نهایی آن نشسته‌اند.

جمهوری اسلامی امیدوار است حماس در برابر حملات اسرائیل تاب بیاورد

به گزارش سایت خبری مدارا، خبرآنلاین نوشت: احمد زیدآبادی تحلیلگر مسائل سیاسی در صفحه شخصی خود نوشت: کشورهای عرب به رغم برخی لفاظی‌های بی‌محتوا، عملاً خود را از معرکۀ جنگ اسرائیل و حماس در نوار غزه کنار کشیده‌اند و در انتظار نتیجۀ نهایی آن نشسته‌اند.

وی در ادامه نوشت: در ایران اما بازار دفاع از حماس داغ است بدون آنکه سیاست عملی مشخصی در پشت این دفاع داغ لفظی دیده شود. جمهوری اسلامی امیدوار است که حماس در برابر فشار حملات اسرائیل تاب بیاورد و یا اسرائیل از اشغال دوبارۀ نوار غزه منصرف شود تا بدین وسیله “محور مقاومت” را طرفِ پیروز نهایی اعلام کند.

با توجه به شرایط موجود، به نظرم هیچکدام از این دو اتفاق، رخ ندهد. جالب اینکه راه هر توصیۀ عملی هم برای مسئولان ایرانی در این زمینه بسته است.

اگر به آنها توصیه شود که مستقیم یا از طریق حزب‌الله لبنان وارد جنگ شوند، پرخاش خواهند کرد که با این توصیه‌ها می‌خواهید توطئۀ صهیونیست‌ها را مبنی بر کشاندن پای ایران به جنگ عملی کنید؟

و اگر توصیه شود که برای کمک به یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک نهایی برای مسئلۀ فلسطین وارد مذاکره با طرف‌های غربی شوید تا از آثار مخرب جنگ بر مردم نوار غزه کاسته شود، به تندی پاسخ خواهند داد؛ این که بازی در نقشۀ صهیونیست‌ها و تثبیت اسرائیل در منطقه است!

اخبار مرتبط:
اکسیوس: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران است
اکسیوس: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران است

اکسیوس نوشت: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران است، در صورتی که مذاکرات میان آمریکا و ایران فروبپاشد؛ این را دو منبع اسرائیلی مطلع از این رایزنی‌ها به آکسیوس گفته‌اند.

محمد خاتمی: انتظار بستن صدای مخالفین دولت‌ را نداریم ولی این درست نیست که صدای بلند در اختیار کسانی‌ باشد که تحریم را نعمت می‌دانند
محمد خاتمی: انتظار بستن صدای مخالفین دولت‌ را نداریم ولی این درست نیست که صدای بلند در اختیار کسانی‌ باشد که تحریم را نعمت می‌دانند

سید محمد خاتمی در پیامی به ششمین کنگره حزب‌ مجمع ایثارگران تاکید کرد: مذاکره و تعامل اصلا به معنای تسلیم شدن‌ در برابر زورگویی دشمنان نیست؛ بلکه اقدامی در راستای مصلحت عمومی است.

رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت رئیسی: جلیلی مطالب فراوانی برای رئیسی فرستاد ولی در جمع بندی‌های تخصصی دولت، خیلی از پیشنهادهای او پذیرفته نشد
رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت رئیسی: جلیلی مطالب فراوانی برای رئیسی فرستاد ولی در جمع بندی‌های تخصصی دولت، خیلی از پیشنهادهای او پذیرفته نشد

غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت مرحوم رئیسی گفت: جلیلی گفته بود وارد مناصب دولتی نمی‌شوم؛ شاید به کمتر از ریاست جمهوری قانع نبود. در دعوت به همکاری مطلق با دولت، موضع آقای جلیلی این بود که در بیرون دولت هر کاری از من ساخته باشد انجام می‌دهم. ولی وارد مناصب دولتی نمی‌شوم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است