کد خبر : 265330
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۲ - 19:08
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: از مردم خواهش می‌کنم پای صندوق رأی حاضر شوند/ به هر کسی هَم که می‌خواهند رأی بدهند

نماینده نزدیک به جبهه پایداری در مجلس می‌گوید: دیگر مثل این مجلس گیرمان نخواهد آمد به عبارت دیگر مانند مجلس یازدهم نه نصیب نظام خواهد شد و نه نصیب قالیباف.

نماینده مجلس: از مردم خواهش می‌کنم پای صندوق رأی حاضر شوند/ به هر کسی هَم که می‌خواهند رأی بدهند
به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین جلالی، نماینده نزدیک به جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به اینکه بسیاری از رهبران اصول‌گرا بر این باور هستند که مجلس آینده باید انقلابی‌تر شود، گفت: بنا نیست مجلس آینده انقلابی‌تر شود چرا که تکیه مجلس آینده بر نمایندگان نیست بلکه تکیه مجلس آینده بر حضور مردم است. به عبارت دیگر اگر پیش از این مرکز ثقل این بود که نماینده دست پاک انقلابی وارد مجلس شود، در حال حاضر پیروزی نظام در گرو حضور مردم است. در حقیقت اگر نظام قوی باشد مجلس هم قوی خواهد بود، اگر مردم در انتخابات حضور نداشته باشند ولو نمایندگان انقلاب هم وارد مجلس شوند به دلیل اینکه پشتوانه مردمی ضعیف است آن مجلس، مجلسی در تراز نظام نخواهد بود. بنابراین نمایندگان باید مصالح و منافع خود را فدای مصالح ملی که حضور مردم است، کنند.
 
او افزود: به این ترتیب که در تبلیغات خود سیاه‌نمایی نکنند، ناامیدسازی نکنند، تخریب رقیب که منجر به ناامیدی مردم شود را انجام ندهند چرا که این دفعه نظام راه را برای حضور سلایق مختلف در انتخابات باز گذاشته، در حقیقت تفکرات مختلف پای کار آمدند برای اینکه مردم بتوانند حضور داشته باشند. بنابراین در انتخابات مجلس دوازدهم حضور مردم برای ما اهمیت دارد و نمایندگان باید به این رویکرد وارد صحنه شوند که ما چه وارد مجلس شویم و چه وارد مجلس نشویم، پیروز هستیم.
 
جلالی ضمن تأکید بر اهمیت حضور مردم در انتخابات مجلس دوازدهم تصریح کرد: ما باید با انگیزه وارد انتخابات شویم که یا وارد مجلس شویم یا پای نظام اسلامی قربانی شویم لذا در انتخابات این دوره باید چنین نگاهی وجود داشته باشد. نکته دیگر این است که دیگر مثل مجلس گیرمان نخواهد آمد به عبارت دیگر مانند مجلس یازدهم نه نصیب نظام خواهد شد و نه نصیب قالیباف.
 
او در واکنش به اینکه از چه نظر مثل این مجلس دیگر روی کار نخواهد آمد، خاطرنشان کرد: دیگر مجلسی که جوان، پر تحرک، پرانرژی، همسو، هم‌ فکر و انقلابی باشد نخواهد آمد. به همین دلیل ما همه توان خود را برای حضور مردم به کار گرفتیم نه خالص‌سازی.
 
جلالی در پاسخ به اینکه شما به حضور جناح‌های مختلف در انتخابات مجلس دوازدهم اشاره کردید، آیا اصلاح‌طلبان از اقبال لازم برای حضور در انتخابات برخوردار هستند، یادآور شد: در حال حاضر منعی برای حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دوازدهم وجود ندارد چرا که این دفعه تنوع سلایق و همه جریان‌های سیاسی در انتخابات حضور دارند منعی برای اصلاح‌طلبان در انتخابات وجود ندارد. به نظر بنده لازمه حضور حداکثری مردم این است که قدرت اختیار و انتخاب، مقداری نامحدود و وسیع باشد مردم در انتخابات مجلس دوازدهم هیچ حجتی برای عدم مشارکت ندارند چراکه از هر طیفی در انتخابات حضور دارند و مردم هر سلیقه‌ای را بخواهند انتخاب کنند، وجود دارد. بنابراین بنده از مردم خواهش می‌کنم به هر کسی می‌خواهند رأی بدهند اما پای صندوق رأی حاضر شوند. مهم نیست مردم چه کسی را انتخاب می‌کنند چراکه اولویت ما حضور مردم پای صندوق رای است و اولویت دوم انتخابات بهترین‌ها است.
 
اخبار مرتبط:
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند
عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند

حجت الاسلام تقوی؛، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بر لزوم ارتقای سواد امنیتی جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌هایی که ما خورده‌ایم، از ناحیه موجودات خائن و شیطانی بوده است. ضروری است که «سواد امنیتی» جامعه را، همانند سواد رسانه‌ای، بالا ببریم. باید مردم را آگاه کرد و آموزش داد تا خودشان در هر محله و شهری، مراقب مرزهای امنیتی کشور باشند.

نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند
نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که احتمالا تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال خواهند کرد، گفت: اگر پیش از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، روسیه و چین از برجام خارج شوند، چون قبلا آمریکا هم خارج شده بود، عملا دیگر چیزی از برجام باقی نمی‌ماند که اروپایی‌ها بخواهند این ساز و کار را فعال کنند. در واقع، کمکی که چین و روسیه می‌توانند به ایران انجام دهند، این است که قبل از این که مکانیزم ماشه فعال شود، از برجام خارج شوند و خود ایران هم از این توافق خارج شود تا اساسا امکان فعال‌سازی این مکانیزم وجود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است