کد خبر : 265061
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ - 14:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نام سابق «محمود احمدی‌نژاد» لو رفت

یک فعال سیاسی به سکوت محمود احمدی‌‌نژاد در قبال حمله اسرائیل به غزه اشاره کرد.

نام سابق «محمود احمدی‌نژاد» لو رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: یک فعال سیاسی به سکوت محمود احمدی‌‌نژاد در قبال حمله اسرائیل به غزه اشاره کرد.

رحمت‌اله بیگدلی در توئیتی نوشت: احمدی‌نژاد طبق پیش‌بینی سفیر انگلیس رئیس دولت ایران شد و ۸ سال با اتخاذ مواضع تند علیه رژیم صهیونیستی هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل کرد! اما امروز که رژیم صهیونیستی غزه را ویران کرده نه تنها این رژیم را محکوم نکرده، بلکه به گواتمالا کشور نزدیک به رژیم صهیونیستی سفر کرده است!

همچنین او در توییتی دیگر آورده است : نانسی عجرم خواننده زن مسیحی و برخی زنان پورن‌استارِ دنیا هم صدایشان در حمایت از مردم فلسطین و علیه رژیم صهیونیستی بلند شد، اما صدایی از محمود احمدی‌نژاد(صباغیان سابق) و آرزوکننده محو اسرائیل در دوران ریاستش درنیامد! نام خانوادگی احمدی‌نژاد قبل از انقلاب صباغیان بود!

اخبار مرتبط:
ماجرای ادعای سکته مهری طالبی‌دارستانی چه بود؟
ماجرای ادعای سکته مهری طالبی‌دارستانی چه بود؟

علیرغم ادعای سکته خانم مهری طالبی دارستانی توسط برخی افراد در فضای مجازی، ایشان و آقای روح‌الله مومن نسب به عنوان «مطلع» به دادسرا احضار شده بودند.

روش تخصیص بنزین به خودروهای صفر تغییر کرد
روش تخصیص بنزین به خودروهای صفر تغییر کرد

با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودروهای صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، برخلاف اعلام اولیه، از زمان اجرای طرح در ۲۲ آذرماه سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.

سفارت روسیه: آگهی جذب نیروی جنگی ایرانی کذب است
سفارت روسیه: آگهی جذب نیروی جنگی ایرانی کذب است

سفارت روسیه در ایران آگهی ادعایی منتسب به این مکان دیپلماتیک را تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است