کد خبر : 265048
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ - 13:43
دسته‌بندی : بین الملل، برگزیده ها
چاپ

ترام‍پ: وزیر دفاع اسرائیل احمق است

رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: «گفتم یک دقیقه صبر کنید. حزب‌الله خیلی باهوش است. آنها واقعا خیلی باهوش هستند. رسانه‌ها وقتی من این را می‌گویم خوششان نمی‌آید.»

ترام‍پ: وزیر دفاع اسرائیل احمق است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: «گفتم یک دقیقه صبر کنید. حزب‌الله خیلی باهوش است. آنها واقعا خیلی باهوش هستند. رسانه‌ها وقتی من این را می‌گویم خوششان نمی‌آید.»

 او اضافه کرد: «من گفتم که رئیس‌جمهور شی از چین که ۱.۴ میلیارد نفر را با مشت آهنین کنترل می‌کند آدم خیلی باهوشی است. روز بعد من را کشتند.»

 ترامپ درباره وزیر جنگ اسرائیل گفت: «آنها یک وزیر دفاع ملی یا همچین آدمی دارند که می‌گوید: “امیدوارم حزب‌الله از شمال به ما حمله نکند.” بعد روز بعدش آنها حمله کردند… اگر به حرفهای این احمق گوش کنید از شمال هم مورد حمله قرار می‌گیرید چون خودش گفت آنجا نقطه ضعف ماست!»

اخبار مرتبط:
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسرائیل به اقرار خودشان با یک اپیدمی به نام نفوذ و جاسوسی برای ایران در میان خود مواجه است، عنوان کرد: اخیراً اعلام کردند که یک افسر نیروی هوایی به‌عنوان جاسوس ایران دستگیر شد، اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد که اینها نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار کشور، دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بود و ما شاهد یک ایرانِ مقتدر در جنگ دوازده‌روزه و دفاع مقدس بودیم و تخریب‌هایی بر رژیم تحمیل، که کاهش محبوبیت و جایگاه و منزلت رژیم در دنیا حاصل شد.

رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است