کد خبر : 264063
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۹ - 23:21
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

زنگ عاطفه‌ها فردا در مدارس اصفهان نواخته می‌شود

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اصفهان گفت: مراسم نمادین زنگ عاطفه‌ها فردا با حضور مسئولان کمیته امداد و آموزش و پرورش در مدارس سراسر استان اصفهان به صدا در می‌آید.

زنگ عاطفه‌ها فردا در مدارس اصفهان نواخته می‌شود

علی اخلاقی سایت خبری مدارا؛ با اشاره به اینکه امسال هم در همه مدارس استان اصفهان، مراسم جشن زنگ عاطفه‌ها برگزار خواهد شد، اظهار داشت: فردا در مدارس تمام شهرستان‌ها، زنگ عاطفه‌ها نواخته خواهد شد و این مراسم به صورت نمادین در یکی از مدارس هر شهرستان با حضور مسؤولان برگزار می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه زنگ عاطفه‌ها در شهر اصفهان در مدرسه بانو همایونی واقع در خیابان اردیبهشت جنوبی نواخته خواهد شد، ادامه داد: کمک‌های جمع آوری شده با همکاری مددکاران امداد و انجمن اولیا و مربیان به سرعت در اختیار خانواده‌های همان مدارس یا مدارس همجوار دارای دانش آموز نیازمند قرار می‌گیرد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با تاکید براینکه این مرحله از طرح جشن عاطفه‌ها با رویکرد ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان اجرا می‌شود، افزود: امسال در مراسم جشن عاطفه‌ها تاکنون ۲۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جمع آوری شده و امیدواریم با مشارکت حداکثری مردم نیکوکار استان، ملزومات تحصیلی دانش آموزان نیازمند را در شروع سال تحصیلی جدید تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۵ هزار دانش آموز و دانشجوی نیازمند تحت حمایت این نهاد هستند، گفت: نیکوکاران علاوه بر مراجعه حضوری در مدارس، دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد استان می‌توانند با شماره گیری #۰۳۱*۸۸۷۷* و یا واریز وجوهات به شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۰۲۵۰۹ در این پویش به دانش آموزان نیازمند مساعدت کنند.

اخبار مرتبط:
توقیف خودروی سمند با خلافی ۴۸ میلیون تومانی در اصفهان
توقیف خودروی سمند با خلافی ۴۸ میلیون تومانی در اصفهان

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: ماموران پلیس راه در محورهای برون‌شهری یک دستگاه خودروی سواری سمند را به دلیل داشتن خلافی ۴۸ میلیون تومانی توقیف کردند.

سرقت ۱۰ میلیاردی از یک منزل در اصفهان
سرقت ۱۰ میلیاردی از یک منزل در اصفهان

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ۳ سارق که با دستبرد به یک منزل در شهر اصفهان ۱۰ میلیارد ریال لوازم خانگی را به سرقت برده بودند، کشف شد.

شهرک غیرقانونی اتباع غیرمجاز در حریم زاینده‌رود اصفهان تخریب شد
شهرک غیرقانونی اتباع غیرمجاز در حریم زاینده‌رود اصفهان تخریب شد

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان از تخریب شهرک مسکونی و دامپروری غیرقانونی اتباع غیرمجاز در حریم کانال اصلی شبکه آبیاری و زهکشی زاینده‌رود خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است