کد خبر : 263881
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۸ - 16:08
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

یک سالن سینما در قم پلمب شد

سالن سینمایی در قم با صدور دستورات قضائی پلمب شد.

یک سالن سینما در قم پلمب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  مهر نوشت: یکی از سالن های سینمایی در قم که مبادرت به تبلیغات نامتعارف در خصوص اکران فیلم خارجی کرده بود با صدور دستورات قضایی پلمب شد.

در روزهای گذشته یکی از سالن‌های سینما در شهر قم، مبادرت به پخش تبلیغات نامتعارف یک فیلم خارجی کرده بود که بازتاب‌های رسانه‌ای در فضای مجازی در پی داشت.

بر اساس اعلام روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب قم این سالن سینما با صدور دستورات قضائی پلمب شد.

محتوای این فیلم نیز که در ژانر ترسناک تعریف می‌شود؛ مسائل ماورایی در آن وارد بعد جدیدی می‌شود و به فرقه‌ای شیطان‌پرستی پرداخته می‌شود.

اخبار مرتبط:
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است