کد خبر : 263561
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۵ - 17:09
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: دولت رئیسی «این کاره» نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص مشکلات فراوانی که این روزها مردم با آن در حال دست و پنجه نرم کردن هستند، واکنش نشان داد.

نماینده مجلس: دولت رئیسی «این کاره» نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: مرتضی محمودوند، نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس درباره تاثیر مشکلات اقتصادی و عملکرد دولت در بروز اعتراضات گفت: «در دین اسلام به این مهم اشاره شده است که فقر وقتی از دری وارد می‌شود ایمان هم از در دیگری خارج می‌شود. قطعا مشکلات اقتصادی بیشترین آسیب را به ما وارد کرده است. اینکه ما در مجلس این همه بر سر دولت داد می‌زنیم به خاطر همین حساسیت‌هاست.»

وی ادامه داد: «امیدواریم کسانی که بر کار اجرایی و معیشتی مسلط هستند روی کار بیایند تا بیش از این آسیب نبینیم. باید کسانی پای کار بیایند که به تعبیر عامیانه این کاره باشند یعنی کسانی مدیریت را در دست گیرند که کار اجرایی کرده باشند و سابقه‌شان نشان دهد که می‌توانند ما را از بحران و مشکلات عدیده اقتصادی نجات دهند. عزیزانی که دارند کار می‌کنند دلسوز هستند ولی تخصص و تجربه است که می‌تواند یک مدیر را موفق کند یا برعکس.»

محمودوند با اشاره به اعتراضات سال گذشته گفت: «در ماجرای مهسا امینی دو گروه متفاوت داریم؛ یک بحث جریان معاند داخلی و یکی هم معاند خارجی که هدایت شده از سوی سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی کشورهای حریف هستند. امروز باید مراقب جریان رسانه و فضای مجازی باشیم. اگر تاریخ گذشته در ماجرای مهسا امینی را مرور کنیم، از رهبری مقام بالاتری نداریم که مهسا امینی را یک دختر مظلوم معرفی کرد و بر پیگیری‌های قانونی برای این پرونده دستور دادند و تاکید کردند.»

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: «امروز چیزی که فراتر از موضوع بحران‌های جاری است بحث نفوذ بی‌امان سرویس‌های امنیتی در همان گروه‌های خارجی و جریان داخلی در داخل دولت و برخی نهادها است. متاسفانه برخی نهادها دولتی و جریان ها به دلیل نفوذ آسیب پذیر شده اند. از سوی دیگر باید مواظب باشیم به کشور آسیبی نرسد چراکه اگر امنیت پایدار نداشته باشیم، جریان سلفی و تکفیری که می‌گویند جان، مال و ناموس شیعیان بر ما حلال و مباح است، در اوج بحران می‌توانند بیشترین آسیب را بر ما وارد کنند.»

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است
نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این که سقوط بالگرد شهید رئیسی توسط دشمن صورت گرفته است، هیچ‌وقت نه رد شده و نه تأیید شده است. مردم عزیز ما دقت کنند؛ چرا که هر روز ما با یک فناوری و دستاوردهای سایبری مواجه می‌شویم که روز قبل از آن بی‌اطلاع بودیم.

ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند
ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند

سفیر سابق ایران در انگلیس گفت: پس از برجام متوجه شدیم که در منطقه نیز بسیاری از موقعیت‌ها را از دست داده‌ایم. سوریه به کلی از دست رفت، لبنان تضعیف شد و وضعیت فلسطین نیز به همین صورت پیش رفت. در سمتی دیگر روسیه خودش را از مسئله سوریه کنار کشید و اکنون ما با اروپا مواجه هستیم. به نوعی می‌توان گفت که قربانی حرف‌های روسیه شده‌ایم.

توضیح استاندار گیلان درباره برگزاری نشست مشروطه
توضیح استاندار گیلان درباره برگزاری نشست مشروطه

استاندار گیلان درباره برگزاری نشست مشروطه در سال آینده در گیلان توضیحاتی ارائه کرد و گفت: یقیناً همایش به این بزرگی بدون همکاری نهادهای مدنی و NGOها و دانشگاه‌ها امکان‌پذیر نیست و حتماً از وجود این‌ها استفاده می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است