کد خبر : 263408
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۴ - 11:40
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

منبع درآمد عطاءالله مهاجرانی مشخص شد

عکسی از وزیر اسبق فرهنگ دولت اصلاحات در لندن منتشر شده است.

منبع درآمد عطاءالله مهاجرانی مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: عطاء‌الله مهاجرانی در شبکه ایکس نوشت: لندن ایستگاه ناتینک هیل گیت عکس یواشکی کارمند شبکه ایران- نال به نظرم خوب گرفته! دست مریزاد. حال و هوای هفتاد سالگی! و الحمد لله فی جمیع الاحوال.

او در پاسخ به سئوالی درباره منبع درآمدش هم نوشت: من همیشه از حق التالیف کتاب هایم استفاده می کردم. همواره درآمدم از حق التالیف بیشتراز حقوق ماهیانه ام بود. به عنوان مثال حق التالیف کتاب استیضاح به اندازه حقوق تمام دوره وزارتم بود! اکنون هم همسرم مدیر شرکت انتشاراتی امید ایرانیان است. درآمد ما از نشر کتاب و نوشتن مقاله است.

تصویر جدید مهاجرانی

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

آیت‌الله سنجری‌اراکی: حکم کفر و خروج از دین بر «اردستانی» صادق است!
آیت‌الله سنجری‌اراکی: حکم کفر و خروج از دین بر «اردستانی» صادق است!

در پی انجام مناظره میان حجت‌الاسلام حامد کاشانی و حجت‌الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع «مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)»، آیت‌الله سنجری اراکی در پاسخ به استفتایی درباره حجت‌الاسلام اردستانی گفت: «او از اصول مذهب شیعه خارج شده و حکم به کفر یا خروج از دین بر او صادق است.»

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: ایران برای تأمین نیاز دارویی خود نیازی به کشت خشخاش ندارد
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: ایران برای تأمین نیاز دارویی خود نیازی به کشت خشخاش ندارد

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ایران برای تأمین نیاز دارویی خود نیازی به کشت خشخاش ندارد و «شقایق اولیفرا» می‌تواند تا ۹۰ درصد مواد اولیه دارویی را تأمین کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است