عکسی از وزیر اسبق فرهنگ دولت اصلاحات در لندن منتشر شده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: عطاءالله مهاجرانی در شبکه ایکس نوشت: لندن ایستگاه ناتینک هیل گیت عکس یواشکی کارمند شبکه ایران- نال به نظرم خوب گرفته! دست مریزاد. حال و هوای هفتاد سالگی! و الحمد لله فی جمیع الاحوال.
او در پاسخ به سئوالی درباره منبع درآمدش هم نوشت: من همیشه از حق التالیف کتاب هایم استفاده می کردم. همواره درآمدم از حق التالیف بیشتراز حقوق ماهیانه ام بود. به عنوان مثال حق التالیف کتاب استیضاح به اندازه حقوق تمام دوره وزارتم بود! اکنون هم همسرم مدیر شرکت انتشاراتی امید ایرانیان است. درآمد ما از نشر کتاب و نوشتن مقاله است.
وزیر نفت دولتهای یازدهم و دوازدهم، ضمن تاکید بر ضرورت بازخوانی تجربه مدیریت اجرایی کشور پس از انقلاب، از اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از «برجستهترین مدیران خودساخته و استراتژیک جمهوری اسلامی» یاد کرد و این که مدیریت کشور تا میانه دهه ۱۳۸۰ بر پایه خردجمعی، شایستهسالاری، سلامت مالی و میهندوستی استوار بود.
نماینده انگلیس در آژانس: شورای امنیت 6 قطعنامه قبلی علیه ایران را بار دیگر برقرار کرده؛ همه کشورها موظفند محدودیتهای غنیسازی، بازفرآوری و فعالیتهای مرتبط با آبسنگین در خصوص ایران را اجرا کنند.