کد خبر : 263206
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۱ - 11:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

حذف و اصلاح نقاط پرحادثه اصفهان با اولویت مسیرهای پرتردد

سرپرست اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان از حذف و اصلاح نقاط پرحادثه استان اصفهان با اولویت مسیرهای پرتردد خبر داد.

حذف و اصلاح نقاط پرحادثه اصفهان با اولویت مسیرهای پرتردد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حامد ایرج‌پور، سرپرست اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان اظهار داشت: به منظور افزایش ایمنی تردد ورودی شهرک صنعتی دهاقان، پروژه احداث زیرگذر این شهرک در دستورکار قرار گرفت.

به نوشته فارس؛ وی افزود: این پروژه از آبان سال گذشته در محور شهرضا-دهاقان در جنوب استان اصفهان آغاز شده است.

ایرج‌پور تصریح کرد: در این عملیات ابتدا راه دسترسی این شهرک اصلاح شده و با احداث زیرگذر، تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

سرپرست اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به اعتبار ۲۵ میلیارد ریالی این پروژه بیان کرد: پروژه احداث زیرگذر ورودی شهرک صنعتی دهاقان در مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: احداث دیوار حائل بتنی به طول ۸۵ متر در خروجی پل غدیر شهرستان لنجان از دیگر اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان به منظور حذف و اصلاح نقاط پرحادثه در محورهای استان است.

ایرج‌پور اذعان کرد: این پروژه با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال از تیرماه سال گذشته با هدف افزایش ایمنی تردد این نقطه پرتگاهی در محور اصفهان-شهرکرد آغاز شده است.

سرپرست اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان عنوان کرد: این عملیات با خاک‌برداری، احداث دیوار و ارتقای روکش آسفالت در آن مقطع درحال انجام است و بزودی تکمیل می‌شود.

اخبار مرتبط:
تکلیف جانمایی دهکده لجستیک اصفهان مشخص شود
تکلیف جانمایی دهکده لجستیک اصفهان مشخص شود

استاندار اصفهان خواستار تعیین تکلیف جانمایی و تثبیت محل احداث دهکده لجستیک اصفهان شد.

نیروگاه خورشیدی ۸ مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد
نیروگاه خورشیدی ۸ مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

آیین کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی ۸ مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور استاندار برگزار شد.

اصالت میدان امام اصفهان را قربانی اغذیه‌فروشی نکنیم
اصالت میدان امام اصفهان را قربانی اغذیه‌فروشی نکنیم

عضو شورای شهر اصفهان نسبت به تغییر کاربری حجره‌های میدان امام خمینی (ره) از صنایع‌دستی به اغذیه‌فروشی هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است