کد خبر : 263007
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ - 08:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: وزش باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان است.

باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار داشت: وضعیت جوی استان اصفهان تا اواسط هفته آینده و طی روزهای نخست مهر ماه ناپایدار است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: وضعیت جوی بیشتر مناطق به صورت صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود و پدیده غالب وزش باد خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: وزش باد به نسبت شدید تا شدید در نیمه شرقی و شمالی و مناطقی از مرکز استان از جمله کلان‌شهر اصفهان با خیزش گردوخاک محلی همراه خواهد بود که در برخی ساعت‌ها سبب کاهش دید و کاهش کیفیت هوا در مناطق درگیر خواهد شد.

معتمدی با بیان اینکه دمای هوای استان طی ساعات پیش رو تغییر محسوسی ندارد، گفت: بیشینه و کمینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در این مدت بین ۳۴ و ۱۵ درجه سلسیوس بالای صفر در نوسان است.

به گفته وی بادرود از توابع شهرستان نطنز با بیشینه دمای ۳۶ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای هشت درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

استاندار اصفهان: حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم
استاندار اصفهان: حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم

استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت رعایت نکات و پایش مستمر وضعیت ایمنی در صنایع بزرگ استان اصفهان همچون فولاد مبارکه، ذوب‌آهن، پالایشگاه و شهرک انرژی اظهار کرد: استان اصفهان به دلیل فعالیت‌های صنایع مهمی مثل فولاد مبارکه، نقش مهمی در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور دارد؛ بنابراین به‌هیچ‌عنوان حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم و با دستگاه‌هایی که برای تولید مانع ایجاد کنند، برخورد تندی خواهیم کرد.

ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت
ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: آنالایزرهای فعال آلاینده‌ها در ۱۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در کلانشهر اصفهان به ۴۸ دستگاه افزایش یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است