کد خبر : 263007
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ - 08:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: وزش باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان است.

باد و گردوخاک پدیده غالب اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار داشت: وضعیت جوی استان اصفهان تا اواسط هفته آینده و طی روزهای نخست مهر ماه ناپایدار است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: وضعیت جوی بیشتر مناطق به صورت صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود و پدیده غالب وزش باد خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: وزش باد به نسبت شدید تا شدید در نیمه شرقی و شمالی و مناطقی از مرکز استان از جمله کلان‌شهر اصفهان با خیزش گردوخاک محلی همراه خواهد بود که در برخی ساعت‌ها سبب کاهش دید و کاهش کیفیت هوا در مناطق درگیر خواهد شد.

معتمدی با بیان اینکه دمای هوای استان طی ساعات پیش رو تغییر محسوسی ندارد، گفت: بیشینه و کمینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در این مدت بین ۳۴ و ۱۵ درجه سلسیوس بالای صفر در نوسان است.

به گفته وی بادرود از توابع شهرستان نطنز با بیشینه دمای ۳۶ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای هشت درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان از کاهش بی‌سابقه تورم خبر داد
استاندار اصفهان از کاهش بی‌سابقه تورم خبر داد

استاندار اصفهان با اشاره به تحقق بیشترین میزان کاهش تورم میان استان‌های کشور، تأمین بودجه سال آینده و کاهش سهم مالیاتی را از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت استان برای اجرای پروژه‌ها دانست.

۲۰ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند
۲۰ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از اجرای طرح امنیت محله محور و دستگیری ۲۰ متهم متواری در این طرح خبر داد.

کامیون کشنده با راننده ۱۵ ساله در محور مورچه‌خورت متوقف شد
کامیون کشنده با راننده ۱۵ ساله در محور مورچه‌خورت متوقف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان، از توقیف کامیون کشنده‌ای خبر داد که راننده آن نوجوانی ۱۵ ساله بود؛ اقدامی که به گفته وی می‌توانست به حادثه‌ای ناگوار منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است