کد خبر : 262606
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ - 13:22
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

مَردم به قطعات پهپاد متلاشی‌شده دَست نزنند

سخنگوی وزارت دفاع گفت: ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم اگر قطعات باقی مانده‌ای را مشاهده کردند از دستکاری و جابجایی خودداری کنند تا تیم ها عملیاتی وظایف خود را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

مَردم به قطعات پهپاد متلاشی‌شده دَست نزنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: از ساعات ابتدایی امروز برخی منابع خبری مدعی وقوع انفجار و شنیده شدن صدای مهیب در چند نقطه گرگان شدند. برخی رسانه ها خبر دادند این صدای مهیب به دلیل سقوط یک فروند پهپاد در گلستان بوده است که به فاصله ای کوتاه این ادعا تکذیب شد.

خبرگزاری فارس اما تایید کرد که حادثهٔ گرگان در فرایند آزمایش موشک وزارت دفاع رخ داده و اخبار منتشرشده دربارهٔ ساقط‌شدن پهپاد صحت ندارد.

در همین رابطه سخنگوی وزارت دفاع اعلام کرد در مناطق کویری داخل کشور آزمایش‌های سامانه پهپادی و آفندی انجام می‌شود که در یکی از این آزمون‌های تحقیقاتی یکی از سامانه‌ها دچار نقص و متلاشی شدن شد که در اطراف شهر گرگان سقوط کرده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری فارس، سردار طلایی‌نیک افزود :خوشبختانه این مسئله تلفات جانی نداشته و اگر خسارت مادی به هموطنان وارد شده باشد از طرف وزارت دفاع جبران می‌شود. تیم های امدادی و عملیاتی در حال جمع اوری قطعات فرودآمده هستند.

وی گفت: ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم اگر قطعات باقی مانده‌ای را مشاهده کردند از دستکاری و جابجایی خودداری کنند تا تیم ها عملیاتی وظایف خود را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آتش در بندر شهید رجایی هنوز کامل خاموش نشده است/ برخی از اجساد کاملاً پودر شدند/ خانواده‌ کارگران بی‌شناسنامه هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است
نماینده مجلس: آتش در بندر شهید رجایی هنوز کامل خاموش نشده است/ برخی از اجساد کاملاً پودر شدند/ خانواده‌ کارگران بی‌شناسنامه هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است

نماینده بندرعباس گفت: از ابتدای آتش‌سوزی که روز شنبه، ششم اردیبهشت ماه، اتفاق افتاد، من در صحنه بودم و یک هفته کامل آنجا ماندم. هنوز هم آتش به‌طور کامل خاموش نشده و فقط خطر آن کاهش یافته است. تعدادی از اجساد هنوز مانده‌اند و شناسایی نشده‌اند. برخی از اجساد کاملاً پودر شده و هیچ آثاری از آن‌ها نیست.

مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی
مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

​تاکنون بیش از ۴۰۰ مصدوم این حادثه برای تعیین خسارت و میزان صدمات وارده به پزشکی قانونی بندرعباس مراجعه و توسط پزشکان آن مرکز معاینه شده‌اند.

راهداری: جاده چالوس به مدت ۱۰ روز بسته است / تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط برای افراد بومی میسر است
راهداری: جاده چالوس به مدت ۱۰ روز بسته است / تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط برای افراد بومی میسر است

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای البرز گفت: جاده کرج - چالوس با توجه به اجرای عملیات عمرانی در حوزه استان مازندران بسته است و تردد فقط برای افراد بومی میسر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است