کد خبر : 262606
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ - 13:22
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

مَردم به قطعات پهپاد متلاشی‌شده دَست نزنند

سخنگوی وزارت دفاع گفت: ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم اگر قطعات باقی مانده‌ای را مشاهده کردند از دستکاری و جابجایی خودداری کنند تا تیم ها عملیاتی وظایف خود را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

مَردم به قطعات پهپاد متلاشی‌شده دَست نزنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: از ساعات ابتدایی امروز برخی منابع خبری مدعی وقوع انفجار و شنیده شدن صدای مهیب در چند نقطه گرگان شدند. برخی رسانه ها خبر دادند این صدای مهیب به دلیل سقوط یک فروند پهپاد در گلستان بوده است که به فاصله ای کوتاه این ادعا تکذیب شد.

خبرگزاری فارس اما تایید کرد که حادثهٔ گرگان در فرایند آزمایش موشک وزارت دفاع رخ داده و اخبار منتشرشده دربارهٔ ساقط‌شدن پهپاد صحت ندارد.

در همین رابطه سخنگوی وزارت دفاع اعلام کرد در مناطق کویری داخل کشور آزمایش‌های سامانه پهپادی و آفندی انجام می‌شود که در یکی از این آزمون‌های تحقیقاتی یکی از سامانه‌ها دچار نقص و متلاشی شدن شد که در اطراف شهر گرگان سقوط کرده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری فارس، سردار طلایی‌نیک افزود :خوشبختانه این مسئله تلفات جانی نداشته و اگر خسارت مادی به هموطنان وارد شده باشد از طرف وزارت دفاع جبران می‌شود. تیم های امدادی و عملیاتی در حال جمع اوری قطعات فرودآمده هستند.

وی گفت: ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم اگر قطعات باقی مانده‌ای را مشاهده کردند از دستکاری و جابجایی خودداری کنند تا تیم ها عملیاتی وظایف خود را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

اخبار مرتبط:
جزئیات تازه درباره کشت قانونی خشخاش در ایران
جزئیات تازه درباره کشت قانونی خشخاش در ایران

سخنگوی سازمان غذا و دارو، در واکنش به موافقت رئیس جمهوری با کشت خشخاش برای تامین داروهای حیاتی در کشور، توضیحاتی داد.

آمار باورنکردنی از میزان خودکشی در ایران
آمار باورنکردنی از میزان خودکشی در ایران

نائب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران با اشاره به پایین‌تر بودن آمار خودکشی در ایران نسبت به جهان گفت: در کشور ما ۸۲ درصد خودکشی‌ها زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد.

منتظر ورود موج جدید بارندگی به کشور باشید
منتظر ورود موج جدید بارندگی به کشور باشید

کارشناس هواشناسی گفت: موج بارش‌های فعلی تا روز سه‌شنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر فعال خواهد بود و پس از وقفه کوتاه، موج بعدی از روز چهارشنبه از سمت شمال غرب وارد کشور می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است