کد خبر : 262546
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ - 23:18
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: اگر مَردم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه بِرسد به جمهوری اسلامی/ مدیران ضعیف دارَند کشور را نابود می‌کنند

مرتضی محمودوند نماینده خرم‌آباد می‌گوید: آهای آقایان مسئول! مسائل معیشتی مردم را در قالب مسائل حزبی و گروهی نبرید. دروغ می‌گویند که اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند، در حالی که همه با هم سر یک سفره نشسته‌اند. اگر مردمِ مظلوم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه برسد به جمهوری اسلامی، پس به داد مردم برسید.

نماینده مجلس: اگر مَردم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه بِرسد به جمهوری اسلامی/ مدیران ضعیف دارَند کشور را نابود می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: مرتضی محمودوند نماینده خرم‌آباد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور و تنگ‌نظری‌های سیاسی که وجود دارد گفت‌وگو کرده که در ادامه می‌توانید مهمترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

*‌ بخش قابل ملاحظه‌ای از مشکلات کشور به واسطه عملکرد و جریان‌سازی احزاب است. برخی می‌گویند اصولگرا و عده‌ای دیگر می‌گویند اصلاح‌طلب و مرتب هم تقصیر‌ها را گردن هم می‌اندازند در حالی که این یک موضوع، شعاری و نمادین و به باور من، حرفی بچه‌گانه است.

* حتی می‌بینیم که در شهرستان‌های کوچک، مردم در مقابل هم قرار می‌گیرند که فلانی راست یا چپ است و از طرفی، در بالاترین سطوح شاهدیم که همین افرادی که مردم به خاطرشان در مقابل هم قرار گرفتند، همه با هم قوم و خویش، فامیل و رفیق هستند و تنها این مردم هستند که آسیب دیدند و می‌بینند.

* امروز می‌گوییم معیشت مردم مهم است و مثلاً باید مشکلات درمان، دارو و تامین پزشک مردم حل شود، ولی در خروجی کار می‌بینیم بسیاری از افراد، اگر یک مریضی مختصری هم بگیرند، توان درمان را ندارند. واقعاً این موضوع جای تاسف دارد آن هم برای مملکتی با این همه ثروت و مکنت.

*‌ اینکه در جاده‌های کشور می‌بینیم تعداد زیادی خودرو در راه مانده‌اند به خاطر خرابی و عدم‌بنزین، دل آدم را به درد می‌آورد. این‌ها اکثراً قشر ضعیف، بازنشسته و با خانواده هستند و این افراد حتی پول جرثقیل برای جابجایی ماشین‌شان را هم ندارند.

* در صحن مجلس گفتم به زن و بچه مردم رحم کنید تا خدا به زن و بچه شما رحم کند. چرا در همه جا مدیریت ضعیف و فشل است و آقایان نمی‌خواهند باور کنند که مدیریت‌شان اشتباه است.

* گاهی می‌بینم عده‌ای ضدانقلاب سابقه‌دار در پوششی، حامی جمهوری اسلامی می‌شوند و از طرفی دیگر، دلسوزها، بچه رزمنده‌ها و خانواده شهدا به حاشیه می‌روند و تماشاچی می‌شوند. یعنی حرف آن افراد خریدار پیدا می‌کند، ولی حرف طرف واقعی و دلسوز بر زمین می‌ماند و حتی گاهی به آن‌ها توهین هم می‌کنند. این نفوذ و نگاه‌های سیاسی، کار مملکت را به جد مختل کرده است.

* آهای آقایان مسئول! مسائل معیشتی مردم را در قالب مسائل حزبی و گروهی نبرید. دروغ می‌گویند که اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند، در حالی که همه با هم سر یک سفره نشسته‌اند. اگر مردمِ مظلوم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه برسد به جمهوری اسلامی، پس به داد مردم برسید.

* در همه دولت‌ها، طرف وقتی می‌خواهد در مسئولیتی قرار بگیرد، شعار‌های بزرگ و توخالی می‌دهد. ما نمی‌گوییم آقایون شق‌القمر کنند، حداقل بیایند و براساس تعهدی که به مردم دارند، تلاش کنند تا من نماینده بیشتر از این در قوانینی که به نفع مردم تصویب کرده‌ام، شرمنده نشوم.

* در مجلس در وضع قانون برای بازنشسته‌ها، نیرو‌های شرکتی و قراردادی، معلمان، تالاسمی‌ها، بهزیستی و… هرچه از دست‌مان برآمده، تصویب کرده‌ایم، ولی اجراکننده دولت است نه ما. از طرفی، چون ما بین مردم هستیم، کاسه‌کوزه‌ها سر ما خراب می‌شود.

* اگر بنده خدایی که در دولت است و کار اجرایی بلد نیست و نمی‌تواند کار انجام دهد، شفاف به مردم بگوید. ما مدیران ضعیف داریم که کشور را نابود می‌کنند و روی کار هستند و جریان نفوذ همین‌ها هستند که به نظر من، برای براندازی آمده‌اند. از این‌رو امیدوارم رویه تغییر کند.

* چرا دولت قوانین مجلس را اجرا نمی‌کند؟ آهای مردم! بیاید و بپرسید و بگویید مجلس در کدام قانون و نظارت کوتاهی کرده تا ما بیاییم و پاسخ بدهیم. کاش دولت روند اجرای‌اش را به طور جدی تغییر می‌داد تا وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم دگرگون می‌شد و شاهد این همه گلایه نمی‌بودیم.

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است