کد خبر : 262496
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ - 14:08
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

ادعای عجیب سایت نزدیک به قالیباف: آراء خاکستری برای ماست

جریان نواصولگرا عبارتی است که محمدباقر قاالیباف نخستین برای از آن برای جذب آرای مردم و همچنین تغییر در گفتمان سنتی اصولگرایی در مقابل جبهه پایداری، مطرح کرد.

ادعای عجیب سایت نزدیک به قالیباف: آراء خاکستری برای ماست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک سایت تحلیلی نزدیک به محمدباقر قالیباف با انتشار گزارشی درباره انتخابات مجلس پیش‌رو مدعی شد: آراء خاکستری واقع‌گراست و  چندان در بند جناح‌بندی‌های سیاسی است؛ مطالبه‌گر است و بدون در نظر داشتن مصلحت‌های مرسوم سیاسی، اگر گروهی بتواند مطالباتش را محقق کند، از آن گروه رضایتمند می‌شود و در غیر این صورت بی‌پرده منتقدش خواهد شد و حتی از آن گروه عبور می‌کند زیرا برای عموم جامعه نام‌ها چندان موضوعیت ندارد و مهم آن است که برای مثال وضعیت اقتصادی بهبود یابد، مشکلات معیشتی رفع شود، قوانین مرتبط با مشکلات عمومی وضع شود و البته در حوزه اجرایی نیروهایی کارآمد که توانایی انجام مسئولیت‌هایشان را دارا باشند، روی کار آیند.

این سایت در ادامه اضافه کرد: این خصائل در میان اصلاح‌طلبان و طیف‌هایی از اصولگرایان کمتر دیده می‌شود و به نظر می‌رسد باتوجه به میل عمومی برای پایداری مسئولان به اصول انقلاب اسلامی و رعایت قانون و البته ایجاد تحول در شیوه مدیریت نواصولگرایی جریانی است که می‌تواند اقبال عمومی یا به تعبیر دیگر اقبال آراء خاکستری را ازآن خود کند زیرا مردم هم از افراط‌گرایی خسته‌اند و هم از سیاست‌های اصلاح‌طلبانی که قدرت را صرفا برای قدرت می‌خواهند؛ بی‌هیچ دستاورد عینی و ملموسی.

گفتنی است جریان نواصولگرا عبارتی است که محمدباقر قاالیباف نخستین برای از آن برای جذب آرای مردم و همچنین تغییر در گفتمان سنتی اصولگرایی در مقابل جبهه پایداری، مطرح کرد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است