کد خبر : 262432
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ - 13:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۵۸ هزار میلیارد ریال در صنعت کشاورزی اصفهان سرمایه گذاری شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از ۵۸ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف صنعت کشاورزی این استان در یک سال اخیر خبر داد.

۵۸ هزار میلیارد ریال در صنعت کشاورزی اصفهان سرمایه گذاری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهرداد مرادمند اظهار داشت: این سرمایه گذاری در بخش‌های گوناگون مانند دام و طیور، گیاهی و زراعی، تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی(مکانیزاسیون) و مشاغل خانگی بوده است.

به نوشته ایرنا؛ وی ادامه داد: گیاهان دارویی، مباحث فنی و اعتباری، سرمایه در گردش نهاده‌های دامی، سرمایه در گردش بذرهای گواهی شده، طرح رونق تولید، سرمایه در گردش محصولات زراعی و باغی از دیگر مقوله‌های سرمایه گذاری در صنعت کشاورزی استان بوده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: ایجاد توسعه و تکمیل زنجیره ارزش، سرمایه گذاری در تولید محصولات راهبردی، توسعه کشاورزی قراردادی، تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های نیمه تمام، اولویت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان به شمار می‌رود.

مرادمند افزود: بهبود تولید و اشتغال، حرکت از کشاورزی سنتی به کشاورزی تجاری، کسب و کار کشاورزی با تمرکز بر تامین مالی زنجیره ارزش به جای فعالیت‌های مستقل و جزیره ای بخشی از نتایج سرماه گذاری در صنعت کشاورزی را تشکیل می‌دهد.

وی گفت: هر چه بتوانیم سرمایه بیشتری را جذب کنیم بهبود تولید محصولات و امنیت غذایی بالاتر رقم خواه خورد و در زمینه صادرات نیز موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

مجموع اراضی زراعی قابل‌کشت استان اصفهان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سال‌های نرمال از حیث بارش، حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حُبوبات و محصولات علوفه‌ای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص می‌یابد.

تولید سالانه محصولات زراعی استان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تُن و مجموع اراضی باغی استان نیز حدود ۸۵ هزار هکتار است و مجموع تولیدات باغی و گلخانه‌ای در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تُن برآورد می‌شود.

اخبار مرتبط:
اصفهان را به‌مثابه‌ یک قطب‌نما ببینیم/ آمیختگی فناوری و هوش مصنوعی با آگاهی و درک هویت تمدنی اصفهان
اصفهان را به‌مثابه‌ یک قطب‌نما ببینیم/ آمیختگی فناوری و هوش مصنوعی با آگاهی و درک هویت تمدنی اصفهان

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: اصفهان، تجلی‌گاه یک تمدن و سبک زندگی است و ما اجازه نخواهیم داد هیچ فناوری، حتی هوش مصنوعی، بدون آگاهی و درک از این هویت عمیق، وارد بافت زندگی‌مان شود.

اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه است/ گذار از صنایع آلوده به فناوری جدید
اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه است/ گذار از صنایع آلوده به فناوری جدید

استاندار اصفهان در جریان برگزاری نشست تخصصی فناوری‌های نوین، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی، متاورس و اینترنت اشیا گفت: استان اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه قرار گرفته و این فناوری‌ها می‌توانند سهم قابل توجهی در رشد اقتصادی استان و کشور ایفا کنند.

افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است