کد خبر : 262366
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۵ - 22:35
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

قوه قضائیه آتش‌سوزی در زندان زنان قرچک را تایید کرد

مرکز رسانه قوه قضاییه ضمن تایید وقوع آتش سوزی در زندان قرچک اعلام کرد که شرایط هم اکنون در این زندان عادی است.

قوه قضائیه آتش‌سوزی در زندان زنان قرچک را تایید کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: ساعتی پیش رسانه ها از آتش سوزی در زندان زنان قرچک خبر دادند. مرکز رسانه قوه قضاییه در همین رابطه اعلام کرد: پیگیری‌ها از زندان زنان تهران نشان می‌دهد شرایط در این زندان عادی است. برخی اخبار در فضای مجازی از بروز آتش سوزی در زندان زنان شهرری حکایت داشت که بررسی شرایط در این زندان نشان می‌دهد اوضاع عادی است.
 ساعتی پیش ، آتش سوزی بسیار جزئی در زندان زنان شهر ری با اقدام به موقع مسئولان زندان در کمتر از ۱۰ دقیقه مهار شده و هیچ آسیب جانی و مالی نداشته است.

اخبار مرتبط:
شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!
شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!

شهردار منطقه ۱۲ تهران از ایجاد قرارگاه فرهنگی مشترک، تدوین آیین‌نامه اخلاقی برای فعالان بازار، طراحی برنامه‌های فرهنگی ویژه جوانان و نظارت بر رعایت حریم‌های اسلامی در بازار خبر داد.

چرا خرافات، طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟
چرا خرافات، طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟

حجت‌الاسلام علوی طهرانی که در ۲۹سال گذشته امام جماعت یک مسجد مهم در تهران بوده است، اخیراً گفته است: زمانی ۹۰درصد پرسش‌های مردم اعتقادی بود، ولی امروز از صد سوال، صد و ده سوال! راجع به طلسم و خرافات است؛ به تعبیر او «این فاجعه است».

تیراندازی مرگبار به یکی از معتمدین ایرانشهر
تیراندازی مرگبار به یکی از معتمدین ایرانشهر

شامگاه چهارشنبه یکی از معتمدین روستای «چاه جمال» ایرانشهر هدف تیراندازی افراد ناشناس مسلح قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است