کد خبر : 262209
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۳ - 10:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سردار مجتبی فدا : ظرفیت‌های دفاع مقدس استان اصفهان در کشور کم‌نظیراست

فرمانده سپاه صاحب الزمان استان اصفهان، ظرفیت‌های دفاع مقدس استان اصفهان را در کشور کم‌نظیر دانست و بکارگیری همه ظرفیت‌های استان برای بزرگداشت هفته دفاع مقدس را خواستار شد.

سردار مجتبی فدا : ظرفیت‌های دفاع مقدس استان اصفهان در کشور کم‌نظیراست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرمانده سپاه صاحب الزمان -عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه- استان اصفهان در جلسه ستاد هماهنگی برنامه های فرهنگی شهرستان اصفهان با اشاره به حماسه مردم اصفهان در تدفین شهدای ۲۵ آبان به عنوان یکی از برگ‌های افتخارآمیز این شهر در دوران دفاع مقدس بر ضرورت برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس تأکید کرد.

به نوشته فارس؛ سرتیپ پاسدار مجتبی فدا ظرفیت‌های دفاع مقدس استان اصفهان را در کشور کم‌نظیر دانست و با توجه به نامه تأکیدآمیز رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر برگزاری باشکوه این هفته، خواستار بکارگیری همه ظرفیت‌های استان برای بزرگداشت این هفته شد.

وی اظهار کرد: دشمن به ویژه بعد از فتنه ۸۸ و به خصوص بعد از اغتشاشات سال‌های اخیر به دنبال رویدادسازی است تا با این کار بتواند دوباره اغتشاشات را در کشور شعله‌ور کند بنابراین باید هر آنچه در توان داریم در بزرگداشت مناسبت‌های ملی-مذهبی اعمّ از هفته دفاع مقدس، ایام سوگواری پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع)، شهادت امام رضا(ع)، هفته وحدت و غیره به کار بندیم.

این یادگار دوران دفاع مقدس با اشاره به این که اهل بیت -علیهم‌السّلام- بر ضرورت شادی کردن در ایام شادی ایشان تأکید کرده‌اند، گفت: یکی از شبهات دشمنان علیه اسلام این است که این دین، دین گریه است لذا باید با بزرگداشت جشن‌هایی مانند میلاد پیامبر اسلام این شبهه را باطل کنیم.

اخبار مرتبط:
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.

پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود
پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان بر تداوم پروژه راهبردی کنار گذر شرق استان تأکید کرد.

ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود
ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۲۰ شهر استان، گفت: امروز خور و بیابانک با دمای ۴۸ درجه سلسیوس بالای صفر گرمترین نقطه استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است